YÜREĞİR’İN GELECEK BAŞKANI ‘AZİZ KANDEMİR’ E İLGİ GİDEREK BÜYÜYOR

AK Parti teşkilatlarında görev almasının yanı sıra,Yüreğir'de milli görüş geleneğinden gelen ;doğulu ailelere yakınlığıyla dikkat çeken Aziz Kandemir’e her geçen gün ilgi artıyor .

Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 12:01:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 4 dk.
408 okunma
Google News

 

AK Parti'de 2003-2005 yılları arasında kurucu gençlik kolları başkanlığı görevinde bulunan, Babası  kanaat önderliğinin yanı sıra  milli görüş geleneğinden gelen , Abdullah Çalışkan döneminde Refah Partisi İl Yönetim kurulu ve AK Parti Yüreğir ilçe kurucularından olan ; Yüreğir'de doğulu ailelerle ilişkileri   son derece olumlu düzeyde. bulunan,  eşi göçmen olan Sepici ve Yavuzlar bölgesinde de potansiyel oyları bulunan sevilen ve sayılan iş insanı Aziz Kandemir’in  Yüreğir'de Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti'nin ortak adayı olarak siyasi kulislerde adı geçmeye devam ediyor.

HATIRI SAYILIR DOSTLARINDAN BAŞKANLIK ADAYLIĞINDAN ÇEKİLMESİ  İÇİN BASKI GÖRÜYOR

Siyasi kulislerdeki söylentilere göre sevilen ve sayılan iş insanı Aziz Kandemir’in  Yüreğir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklama düşüncesi sonrasında Saadet Partisi, Gelecek Partisi , Demokrat Parti tabanından sonra Yeniden Refah Partisi tabanında   Aziz Kandemir’in belediye başkan adayı  olarak konuşulduğu ; hatta Yeniden Refah Partisi  çatısı  altında bir araya gelmek istendiği  öne sürülüyor. Bu durumdan rahatsızlık duyan bazı hatırı sayılır dostlarının ise Aziz Kandemir’e başkan adaylığı yarışından  çekilmesi konusunda baskı yaptığı konuşuluyor.

ÇEKİL TEKLİFİNİ RED EDEREK MÜCADELEYE DEVAM DEMİŞ..

Sevilen ve sayılan iş insanı Aziz Kandemir,  ise kendisine yönelik baskılara karşı geri adım atmadığı,  hatırı sayılır dostlarına ise Yüreğir’e gönüllerini koyduğunu, Yüreğir’de yaşadığını ve Yüreğir’in sorunlarını ve çözümlerini bildiğini belirterek, Yüreğir'in kaderini değiştirmek için yola çıkacaklarını dile getirmiş.  Yüreğir'in çocuğu olarak birden fazla partinin desteğiyle Yüreğir'in kaderini değiştirmek için yola çıkmaktan onur duyduğunu hatırı sayılır dostlarına belirttiği konuşulan Aziz Kandemir ise  ailesi  ve kendisinin yıllar boyunca çok geniş bir yelpazede insani ilişkiler kurduğunu gelen teklifler sonrasında Yüreğir için sorumluluktan kaçmayarak hem elini hem de gövdesini taşın altına koyarak, 31 Mart 2024 gecesi sandıktan zaferle çıkacaklarını ifade etmiş.

 YÜREĞİR’DE VATANDAŞLAR BİL E AZİZ KANDEMİR’İN BAŞKANLIĞI KAZANABİLECEĞİNE İNANMA BAŞLAMIŞ

 Yüreğir’in sevilen ve sayılan kanaat önderlerinden Hamza Kandemir’in evladı  olan Aziz Kandemir’in milli görüş geleneğinden gelmesi,  Milli görüş kanadında sevilen ve sayılan Abdullah Çalışkan döneminde Refah Partisi İl Yönetim kurulu ve AK Parti Yüreğir ilçe kurucularından olması ile tanınan Aziz Kandemir aynı zamanda Yüreğir'de doğulu ailelerle ilişkilerinin  de  son derece olumlu düzeyde olması eşinin göçmen olması nedeniyle Sepici ve Yavuzlar bölgesinde de potansiyel oylarına sahip olduğu ifade ediliyor. AK Parti ve CHP'nin bütün küskünlerinin de yakın zamanda toplanarak Aziz Kandemir’e destek verme kararı alacağı  konuşuluyor. Hatta,  Yüregir’de yapılan  araştırmalarda  "Aziz Kandemir ‘in  belediye başkanı adayı olursa oyları büyük oranda  böleceği ; mevcut siyasi boşluk ve tepkilerden dolayı  Yüreğir Belediye Başkanlığını kazanabileceği Yüreğir’li vatandaşlar tarafından konuşuluyor.

                                                                                                                                                                                      

 

 

 

 

 

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.