Yeniden Refah Partisi Adana'da sahaya indi

Sporun dostluk ver kardeşlik ilkesini örnek alan Yeniden Refah Partisi mensupları Adana’da halı saha karşılaşmasında ter döktü

Yayın: 23 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 23.02.2020 08:52:33
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
824 okunma
Google News

Dönemin eski başbakanlarından merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi ülke genelinde olduğu gibi Adana’da çalışmalarına devam ediyor. Yeniden Refah Partisi  Adana İl Başkan Yardımcısı Fethi Çiçek İlçe Başkanlıkları arasında dayanışmayı daha iyi hale getirmek amacıyla önceki gün bir halı saha futbol maçı organize etti.

SAHADA DOSTLUK VE KARDEŞLİK GALİP GELDİ

Sular  Halı Sahasında oynanan futbol karşılaşması ise  heyecanlı ve coşkulu geçti. Halı saha futbol karşılaşmasında Adana İl başkan yardımcısı Feti Çiçek, Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu Akdeniz Bölge Başkanı ve aynı zamanda Yüreğir İlçe Siyasi İşler Başkanı Şerafettin Çakmak, Çukurova İlçe Başkanı Hakan Malgaf’ın yer aldığı takımlar sahada yer aldı. Takım kaptanlıklarını Adana İl başkan yardımcısı Feti Çiçek ve  Çukurova İlçe Başkanı Hakan Malgaf’ın yaptığı karşılaşmada ise her iki takımın futbolcuları siyasette oldukları kadar futbolda da yeteneklerini ortaya koydu. Dostluk ve dayanışmayı daha fazla arttırmak amacıyla organize edilen karşılaşmada takımlar birbirine üstünlük kuramaz iken karşılaşmada dostluk ve kardeşlik  galip geldi.

SPORUN DOSTLUK VE KARDEŞLİK GÜCÜNÜ YÜREKLERE YANSITACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi  Adana İl Başkan Yardımcısı Fethi Çiçek,  Çukurova İlçe Başkanı Hakan Malgaf,  Yüreğir İlçe Siyasi İşler Başkanı Şerafettin Çakmak  başta olmak üzere sahada ter döken her iki takımın futbolcularını kutladı. Sporun dostluk ve kardeşlik gücünü yüreklere yansıtacaklarını ifade eden Fethi Çiçek,  Sporun dostluk barış ve kardeşlik gücünü her daim örnek alarak sosyal aktivitelere daha fazla önem vereceklerini ifade etti.

“ HER TÜRLÜ DESTEĞ İMKANLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE VERECEĞİZ”

Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu Akdeniz Bölge Başkanı ve aynı zamanda Yüreğir İlçe Siyasi İşler Başkanı Şerafettin Çakmak ise siyasette oldukları kadar sahada yeteneklerini ortaya koymaya çalışmasından dolayı Yeniden Refah Partisi  Adana İl Başkan Yardımcısı Fethi Çiçek’e halı saha organizasyonunu düzenlediği için çok teşekkür etti. Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu olarak ileriki günlerde düzenlenmesi düşünülen her türlü etkinlikler konusunda gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.