VALİ KÖŞGER TÜRKİYE YILDIZLAR KARATE ŞAMPİYONASI’NIN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Vali Yavuz Selim Köşger, Adana’nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’nın Açılış Törenine katıldı.

Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 02:17:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
189 okunma
Google News

Vali Yavuz Selim Köşger, Adana’nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’nın Açılış Törenine katıldı.
Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Vali Köşger, “Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası Açılış Töreni’nde yurdumuzun her bir köşesinden Adana’mızı teşrif eden çok kıymetli sporcularımızın aileleri ile Anadolu coğrafyasından bize mutluluk, esenlik, sevinç getiren; istikbalimiz, umudumuz her şeyimiz sevgili gençlerimizle bir arada bulunmaktan memnuniyet duyuyor; Adana gibi sporun kalbinin attığı bir şehirde, bu güzel organizasyona ev sahipliği yapmanın gurunu yaşıyoruz.” dedi.


Geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan gençlerimizin sağlıklı ve zinde bir şekilde geleceğe hazırlanmalarına vesile olan bu tür organizasyonların çok önemli olduğuna dikkat çeken Vali Köşger, “Çeşitli vesilelerle ifade ettiğim gibi bizim başka ülkeler gibi petrolümüz, doğal gazımız yok ancak elimizde iyi yönlendirilip yetiştirildiğinde bize bunların hepsinden daha çok fayda sağlayacak gençlerimiz var. Bu sebeple gençlerimizi ne kadar sağlıklı, iyi, zinde ve sağlıklı yetiştirebilirsek geleceğimiz o kadar iyi olacak.” ifadelerini kullandı.
 

Ev sahipliği yaptığımız bu şampiyona için yavrularımızın yetişmesine emek veren başta değerli ailelerimize ve hocalarımıza teşekkür eden Vali Köşger; ülkemizin dört bir yanından müsabakaya katılan sporcularımıza da sporun birleştirici gücüyle dolu bu anlamlı etkinlikte, kardeşlik ruhuna uygun olarak sportmence yarışmalarını, kaynaşmalarını ve kucaklaşmalarını tavsiyeetti.


Törene Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve çok sayıda sporsever katıldı.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.