ÜLKÜCÜLERİN YİĞİT GENEL BAŞKANI ADANA’DA

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığını ziyaret etti.

Yayın: 28 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.01.2024 02:55:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
249 okunma
Google News

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığını ziyaret etti. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım  "Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığımızı ziyaret ederek ülküdaşlarımız ile  bir araya geldik. Ülkücü Türk gençliği, Türkiye’mizin ve tüm Türk Dünyası'nın geleceğini şekillendirmek için Ocaklarımızda yetişmeye devam ediyor. Kıymetli ülküdaşlarımıza başarılar diliyorum." ifadeleriyle paylaştı.

“ÜLKÜ OCAKLARI AYAKTA OLDUĞU SÜRECE TÜRK MİLLETİNE DİZ ÇÖKTÜREMEZLER”

Türk Gençliğinin Yolbaşçısı, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ,” En çok çalışan, en çok okuyan Ülkücü Türk Gençliği olmalıdır. Her gencimizi uyuşturucudan, terör örgütlerinden uzak tutarak bilinçli, eğitimli ve ahlaklı olarak yetiştireceğiz. Aziz Sancar gibi bilim adamlarının yetiştiği Ülkü Ocakları ayakta olduğu sürece Türk Milletine diz çöktüremezler. Türkiye'de Ülkücülerin dünyada Türk Milletinin hakim olduğu döneme geçtiğimizi  belirtmek istiyorum.”dedi.

ANLAMLI HEDİYE

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, ise Türk Gençliğinin Yolbaşçısı, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'a Bakara Suresi’nin 255. ayeti olan Ayet el-Kürsi, içeren Korur Tablo'yu hediye etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.