TÜM EMEKLİ SİVİL DAYANIŞMA YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDE HANDAN SAYDAM GÜVEN TAZELEDİ
Tüm Emekli Sivil Dayanışma Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul'da Mevcut Başkan Handan Saydam güven tazeledi.

Tüm Emekli Sivil Dayanışma Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul'da Mevcut Başkan Handan Saydam güven tazeledi. Tüm Emekli Sivil Dayanışma Yardımlaşma Demeği, genel kurulu dernek binasında gerçekleşti. Genel kurulda Divan Başkanlığını Sakallar Derneği Genel Başkanı Halis Kasap yaparken ; katipliklerini ise Şirin Kazancı ve Nuri Olgun yaptı.
468 üyenin bulunduğu Türkiye Emekli Sivil Dayanışma Derneğinde asil üye olmak için
yaklaşık 600 emeklinin de beklediğine dikkat çeken Dernek Başkanı Handan Saydam, "Derneğimiz Adana'da emeklilerin yanı sıra tüm ihtiyaç sahibi ailelerimizin de derneğidir. " dedi.
Bugüne kadar dernek olarak emeklilerimizle birlikte ihtiyaç sahibi ailelere de gereken desteğin verildiğini belirten Saydam, şunları söyledi. " Dernek olarak elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi insanlarımıza destek olmaya özen gösteriyoruz. Dernek olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Biz ihtiyaç sahibi olan insanlarımızın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz."
Yapılan genel kurulda yeni yönetim şu isimlerden oluştu.
Başkan Handan Saydam,
İsmail Uzun, Cem Pakoglu, Salih Altunay ve Tülin Uçar
Yedek yönetim kurulu
Şerif kuşay, Canan Aslan, Naime Yener, Elmas Kanal ve Mustafa Okan
Denetim kurulu asil
Bahattin Esin, Mehmei Ali Akar ve Vefa Ceyhun Yiğit
Yedek Abit Taşçılar, Ahmet Tarık Akandır, Mehmet Ali Bingöl




