SEYHAN’LI ‘ŞULE ÖZÜLKÜ’ DİYOR

Siyaset Yayın: 06 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.01.2024 23:19:37
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
218 okunma
Google News

Adana ve Seyhan’nın sorunlarını çok iyi bilen  ve tecrübeler edinen ; sorunların çözümü için süreç içerisinde önemli çalışmalar yaparak çeşitli projeler hazırlayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yasemin Şule Özülkü’ye sevgi seli giderek artıyor.

“SEYHAN’DA ŞULE ÖZÜLKÜ İLE SEÇİMİ  KAZANABİLİRİZ”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yasemin Şule Özülkü’nün  Seyhan Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklaması toplumun  her kesiminde heyecanla karşılandı.  Seyhan İlçesi’nin bir çok mahallesinde  gitmedik sokak bırakmayan Şule Özülkü’nün aday gösterilmesi takdirde Cumhur İttifakının Belediye Başkanlığı seçimini kazanacağı siyasi kulislerde konuşuluyor.

“ADAYIMIZ DEĞİL; BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ”

AK Parti Seyhan Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak görevine devam eden  toplumun  her kesimi tarafından sevilen ve sayılan Şule Özülkü’yü  Seyhan’da  Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini ifade eden çok sayıda vatandaşlar ise  "Özülkü ailesi şehrimize birçok alanda hizmet etti. Etmeye de devam ediyor. Yatırımlar yapıyor. Sivil toplum kuruluşlarından spor kulüplerine, dernek ve vakıflarımız dahil, şehrimiz için çalışan, koşturan marka değeri oluşturabilecek tüm unsurlara destek veriyor. Bu gayretlerin tamamı Adana'mıza  ve  Seyhan’a hizmet aşkı ile dolu olan , Özülkü ailesinin gururu Şule Özülkü’nün yapmasını takdirle karşılıyoruz. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde   kendisini Seyhan’da Cumhur İttifakının Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz.” diyerek temennisini dile getirdi.

“SEYHAN’IMIZI CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYECİLİĞİ İLE HEP BERABER TANIŞTIRACAĞIZ”

AK Parti’nin Seyhan’da bir neferi olan çalışkanlığı ile tanınan iş insanı Şule Özülkü ise ,” Sayın Cumhurbaşkanım ve Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan , Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere Cumhur İttifakının değerli yetkilileri  şahsımı Seyhan Belediye Başkan Adayı olarak  gösterirlerse Yüce Allah sağlık ve ömür verdiği müddetçe daima yaptığımız gibi bu şehre ve güzel insanlarına faydalı olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seyhan’ımızı Cumhur İttifakı belediyeciliği ile hep beraber tanıştıracağız.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.