Satranç şampiyonlarına Erkan’dan burs

Yayın: 08 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 08.03.2020 03:31:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
282 okunma
Google News

Adana’nın öncü eğitim kurumlarından biri olan Erkan Koleji’nin geleneksel satranç turnuvasında rakiplerini ‘mat’ ederek şampiyon olan sporcular, eğitim bursu kazandılar.

 

Erkan Koleji’nin, Adana Tenis İl Temsilciliği ile birlikte düzenlediği satranç turnuvasının bu yıl 10’uncusu yapıldı. Adana’nın yeni cazibe merkezi olan, yeni nesil AVM anlayışıyla Çukurova’nın alışveriş alışkanlıklarını değiştiren 01 Burda AVM’de yapılan satranç turnuvasına 3 kategoride 250 sporcu katıldı. 2 gün süren turnuvada Minikler’de Mehmet Sarı, Mehmet Arhan Benlice ve Berkay Ayber Yılmaz, Küçükler’de Aytuğ Kağan Ertan, Burak Efe Kurban ve Engin San, Yıldızlar’da Mert Toprak, Umutcan Cebrail İleri ve Ege Doruk Kıroğlan ilk üç sırayı aldılar. Turnuvanın şampiyonları Erkan Koleji’nden yüzde 100, ikinciler yüzde 80, üçüncüler yüzde 60 eğitim bursu kazandılar. Dereceye giren sporculara kupaları Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, Erkan Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Nazmiye Çabuk, Kurumsal Halkla İlişkiler MüdürüAycan Tezcan Korkut, Esas 01 Burda AVM Pazarlama Müdürü Pınar Kefeli, Turnuva Direktörü Gökhan Ölmezoğlu tarafından verildi. Ödül töreninde konuşan Genel Koordinatör İzzettin Yüzçelik, katılan tüm sporcuları ve ailelerini kutlayarak, “Cumhuriyet evlatlarını yarınlara hazırlayan Erkan Koleji, gelecekte umudumuz olan sevgili evlatlarımızı, okulla beraber hayatın renklerini de öğreterek geleceğe hazırlıyor. Bu yıl 10’uncusunu düzenlediğimiz geleneksel satranç turnuvamız da işte bu renklerden birisi. Emeği geçen herkesi, katılan sporcularımızı ve onları destekleyen ailelerini kutluyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.