RAMAZAN AYINDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Yaşam Yayın: 01 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 01.05.2020 15:50:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
196 okunma
Google News

Valilik, kaymakamlıklar ve hayırseverlerin destekleriyle ilimiz genelinde 39.358 gıda kolisi Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerince ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

Yapılan yardımlarla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Vali Demirtaş, “Dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı pekiştirerek bizleri daha da yakınlaştıran Ramazan ayında tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Yapılan bu yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. ” dedi.

Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerinin il genelinde çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydeden Vali Demirtaş, koronavirüsle mücadele faaliyetleri kapsamında uygulanan tedbirlerin vatandaşları mağdur etmemesi için Devletimizin her türlü önlemi aldığını vurguladı.

Bu bağlamda yardım faaliyetlerinin devam edeceğini belirten Vali Demirtaş, “Özellikle manevi duyguların daha da yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında; dayanışma ruhunun, kardeşliğin ve gönül birliğinin de doruğa çıktığını görüyoruz. Yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği ilimizde ihtiyaç sahiplerinin yanında olan hayırseverlerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.