Pozantı'da Belediyesi Koronavirüse Karşı Dezenfeksiyon Tüneli Kuruldu

Sağlık Yayın: 15 Nisan 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 15.04.2020 22:39:30
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
279 okunma
Google News

Pozantı Belediyesi tarafından koronavirüsten korunmak için belediye önüne ve semt pazarlarında kullanılmak üzere dezenfeksiyon tüneli oluşturuldu.

Sokağa çıkmak zorunda kalan vatandaşların evlerine dönüşleri sırasında içine girdikleri tünelde yayılan özel karışımlı 360 derecelik solüsyon buharı ile kişilerin kıyafetleri üzerindeki olası bakteriler, dezenfekte ediliyor.

Dezenfeksiyon tünelini belediye önüne kurdurduktan sonra fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Belediye Başkanı Mustafa Çay; “Pozantı Belediye Başkanlığı önünde bulunan kaldırıma dezenfekte tüneli koyarak, Kovid-19 ile mücadelemizde yeni bir adım daha atmış olduk. Ayrıca bundan sonra ilçemizde her Cuma günü kurulan semt pazarına vatandaş ve esnaf dezenfektan tünelinden geçiş yaparak ayrıca maskeli olarak tek noktadan pazar alanına giriş yapacak. Tedbir bizden, takdiri Allah’tan, gayreti halktan. Hayırlı Olsun Pozantı.” Dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.