Nennioğlu ailesinin mutlu günü

Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu’nun Biricik oğlu Ahmet Kemal Nennioğlu, Gülsüm Sarıboğa ile dünya evine girdi.

Yaşam Yayın: 27 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.01.2020 03:15:55
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
768 okunma
Google News

Sağlık-Sen Adana şube başkanı  Bekir Nennioğlu ve Dilek Nennioğlu çiftinin Biricik oğlu Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Universitesi Öğretim Üyesi Ahmet Kemal Nennioğlu, Emine-Ziya Sarıboğa çiftinin Biricik kızları Av.Gülsüm Sarıboğa Beyaz Saray –Esma Sultan Balo Salonunda dillere destan bir  düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.
Bekir Nennioğlu ve eşi Dilek Nennioğlu, davetlilerle yakından ilgilenirken, alkışlar ve konfetiler eşliğinde salona giren genç çiftin mutlulukları gözlerine okunuyordu.

Kuran-ı Kerim Tilaveti yapıldıktan sonra düğün başladı .

Düğün’e Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı ve Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu,Ak Parti Manisa Milletvekili,Adana Kordinatörü Mehmet Ali Özkan,Cumhurbaşkanlığı Gıda ve Sağlık Kurulu üyesi,Ak Parti Adana eski Milletvekili Necdet Ünüvar,Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru,Şükrü Erdinç,Ahmet Zembilci, Akparti İl Başkanı Ahmet Ay ve İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer  Çicek ve Telgraf gönderdiler

Düğün törenin Medline Hastanesi Baş Hekimi Op.Dr. Musa İnal, Seyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Halil Nacar,Çukurova Devlet Hastanesi Baş hekimi Dr. Akif Küçükcan,Şehir Hastanesi Baş hekim Yardımcısı Dr. Özgür Kara,Şehir Hastanesi Müdürleri Nuri Karslıoğlu,Gülcan Ademoğlu,Yüreğir Devlet Hastanesi Müdürü Ömer Dede,Müdür  yardımcıları Erdal Aydın,Gülhan Tamer,Gülay Eroğlu, Habip Kızılkaya , Sevinç Gülten ,Memursen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer,Sağlık-sen Genel Merkez Denetleme Kurulu üyesi Tekirdağ  Sağlıksen Şube Başkanı Hamza Öksüz,Sağlıksen Mersin Şube Başkanı Hasan Özer,Gaziantep Sağlıksen Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı,Sağlıksen Şanlı Urfa Şube Başkanı Muhittin Çenet,Sağlıksen Giresun Şube Başkanı Kerim Süral ve Adana ve Çevre ilçelerden Sağlık çalışanlarının yanısıra Erzurum,Ankara,Mersin,İstanbul’dan yüzlerce kişilerin katıldıgı düğünde konuklar güzel anlar yaşadılar . Nennioğlu ve Sarıboğa ailelerini tebrik eden misafirler-Gülsüm-Kemal Çiftine bir ömür mutluluk diledi.

Çiftlerin Salonda Nikahlarını Kıyan Yüreğir Belediye Başkan Vekili Murat Ayhan Bellice çiftleri tebrik ederek mutluluklar diledi. çok sayıda esnafın yanı sıra Nennioğlu ve Sarıboğa ailelerinin yakınları, sevenleri ve dostları katıldı. Kuşak Merasiminin ardından çiftler evlerinin yolunu tuttu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.