MHP SEYHAN İLÇE' DEN

Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Bayram Uzundere ile birlikte MHP Seyhan İlçe teşkilatına ziyarette bulundu.

Siyaset Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 08:08:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
518 okunma
Google News

Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu seçim çalışmaları kapsamında MHP Seyhan İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Bayram Uzundere ile birlikte MHP Seyhan İlçe Başkanlığına gelen Erdal Hatipoğlu, Yüzlerce kişi eşliğinde, mitingi aratmayan bir kalabalıkla karşılandı. Hatipoğlu, şahsına gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu dile getirirken ;yaklaşık 1000 kişinin katıldığı ziyaret programında gelen misafirler, salonlara sığmayıp dışarıya kadar taştı.  Ziyaret esnasında açılış konuşması gerçekleştiren MHP Seyhan İlce Başkanı Hamit Çetin şu ifadelere yer verdi.

 

“EL ELE CUMHUR İTTİFAKI BAYRAĞINI, SEYHAN BURÇLARINA DİKECEĞİZ”

 

“Öncelikle, bizleri yaptıkları ziyaretle onure eden Cumhur İttifakı paydaşımız AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatına ve Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan adayımız sn Erdal Hatipoğlu' na ve bugün burada bizleri yalnız bırakmayan değerli ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bilindiği üzere biz, adayımız açıklanmadan, haftalar önce seçim çalışmalarına başlamış, halkla kucaklaşmayı sürdürüyorduk.  Vatandaşlarımızın, ittifakımıza olan güveni, teveccühü oldukça fazla İnanıyorum ki halkımızın bu teveccühü Adana'nın, dürüst, çalışkan, sevilen ismi Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı sn Erdal Hatipoğlu ile katlanarak artacak.  Ve el ele Cumhur İttifakı Bayrağını, Seyhan burçlarına dikeceğiz.” dedi

 

''ERDAL HATİPOĞLU'', SEYHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANMAKTA KARARLIYIZ

Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu ise yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Öncelikle bizleri karşılayan, coşkulu kalabalığa ve bu programı organize eden MHP Seyhan İlçe Başkan sn Hamit Çetin'e ve Seyhan Ocak başkanımız Murat Ertok'a teşekkür ediyorum.  İnşallah el ele vererek gerek Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız asrın lideri sn Recep Tayyip Erdoğan'ın ; Gerek MHP Genel Başkanı Bilge Lider sn Devlet Bahçeli' nin yüzünü kara çıkarmayacağız.  Seyhan'ın sorunlarını el birliği içinde çözeceğiz.” diyen Hatipoğlu, seçim çalışmalarını nasıl sürdüreceği hakkında da bilgi paylaştı. Erdal Hatipoğlu ,“ Sabah ezanıyla beraber Seyhan ilçesindeki her gün bir camide kılacağımız, Sabah namazıyla beraber güne ve ve çalışmalarımıza başlayıp vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz . Onların sorunlarını yerinde dinleyip notlarımızı alacağız. Projelerimizi paylaşacağız.Özellikle kadınlar için pozitif ayrımcılık içeren, projelerimizle, kadınları hem siyasette, hem sosyal hayatta daha öne çıkartacağız. Seyhan Belediye Başkanlığını kazanmakta kararlıyız. diyerek sözlerini bitirdi

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.