KKTC’li Muhtarlardan Başkan Aslan’a Ziyaret

Yaşam Yayın: 05 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 05.03.2020 05:10:33
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
125 okunma
Google News

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Gazimağusa ilçesi mahalle muhtarları Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.

KKTC'de görev yapan mahalle muhtarları ile Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Aslan’ı makamında ziyaret edip bir süre sohbet ettiler. Başkan Aslan ardından misafirlerine ilçenin turizm değerlerinden olan Varda Köprüsü’nü gezdirerek, burada muhtarlara ilçe hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aslan, “Kıbrıs bizim yavru vatanımız. Sizleri burada görmek, ağırlamak bizim için mutluluk kaynağı, ilçemize hoş geldiniz. Döndüğünüzde Kıbrıslı kardeşlerimize bizlerden selam söyleyiniz. Siz değerli muhtarlarımıza da çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

KKTC’li muhtarlar ise Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Varda Köprüsü ve Karaisalı’yı çok beğendiklerini söylediler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.