KEYF RESTAURANT'TAN KONSER TADINDA AÇILIŞ

Eğlence ve yeme içme sektöründe çığır açarak, mütevazilikleri çalışkanlıkları, dost canlılıkları, kalitesi, lezzeti ve güler yüzlü hizmetleriyle Adanalının vazgeçilmez mekanı haline gelen sevilen ve sayılan iş insanları Şahin Kısak ve Gökhan Aktaş dost ve müşterilerine hizmette sınır tanımıyor.

Yaşam Yayın: 29 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 29.09.2022 15:18:19
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
348 okunma
Google News

 

10 yıl önce Adana'nın başarılı sevilen ve saylan işletmecileri Şahin Kısak ve Gökhan Aktaş tarafından Süleyman Demirel bulvarında kurulan Keyf Restaurant kısa süre içinde, eğlence ve yeme içme sektöründe çığır açarak, mütevazilikleri çalışkanlıkları, dost canlılıkları, kalitesi, lezzeti ve güler yüzlü hizmetleriyle Adanalının vazgeçilmez mekanı haline geldi .

 ADANA’NIN GÖZDE SES SANATÇISI ŞEYDA KURUM ŞARKILARIYLA DAVETLİLERE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

Keyf Restautant müşterilerden gelen yoğun talep üzerine , Karslılar Mahallesi 82002 sk, Adnan Menderes Blv. No:4, 01170 Çukurova/Adana adresinde yeni mekanlarının açılış kurdelesini kesti. Birbirinden elit müşterilerin, önemli isimlerin yoğun katılım gösterdiği açılışta kurulan açık hava sahnesinde Adana'nın gözde sanatçısı Şeyda Kurum sahne alarak adeta müşterileri mest etti.  Işık gösterileri ve kah hüzünlü, kah eğlenceli parçalar eşliğinde dost ve müşterilere görsel ve işitsel şölen sunulan açılışta insanlar gönüllerince eğlendi .

“DOST VE MÜŞTERİLERİMİZE HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ”

Açılış sonrasında bir açıklama gerçekleştiren Keyf Restaurant işletmecileri Şahin Kısak ve Gökhan Aktaş şunları söyledi .” 10 seneyi aşkın zamandır bu sektörün içindeyiz . Açıldığımız günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak Adana'lının en uygun fiyata, kaliteli hizmet alarak rahatça eğlenebilmesi için gecemizi gündüzümüze kattık.  Onlara güzel mekanlar tasarladık . Bu sayede de Adana'lının kalbine dokunmayı bildik. Ve Adana'ya daha iyi hizmet verebilmek adına daha geniş, daha ferah, daha nezih olan bu mekanımızı müşterilerimizin beğenisine sunduk . Yazlık 1000 kişi, kışlık 300 kişilik olan bu mekanımız, eşsiz göl manzarasıyla, açık hava konserleri için tasarlanan dev sahnemizle, müşterilerimizin rahatça eğlenebileceği geniş pistimizle, birbirinden şık rahat oturum dizaynımızla Adana'lıların vazgeçilmezi olacak  . Kıymadan ; kuşbaşına, fırın çeşitlerinden, balık türlerine kadar zengin bir mutfağa sahip olan Keyf Restaurantımız tam bir aile yeri. Steril ortam, güler yüzlü hizmet ve müşteriyi memnuniyetini ön planda tuttuğumuz mekanımızda gelen müşterilerimizi aileden birisi olarak görürüz . Ve onlara doyasıya eğlenip, ruhlarını dinlendirip, huzur bulabilecekleri bir ortam sunuyoruz.  İlerleyen günlerde Adana'lımıza süpriz olarak birbirinden ünlü sanatçılarla Adana'da mini konserler düzenleyeceğiz . Ve Adanalıları eğlenceye doyuracağız. Tüm Adanalıları bu elit ve nezih eğlence dolu mekanımıza bekliyoruz.” diye konuştular

“BU MEKAN BUNDAN SONRA BİZİM FAVORİMİZ “

Keyf Restaurant'ın açılışı ile ilgili görüş bildiren bazı müşteriler ise ,”  Şahin bey ve Gökhan beyi uzun yıllardır Adana tanıyor zaten . Onlar eğlence sektörünün bir anlamda ustaları İnsanları nasıl eğlendirip rahat ettireceklerini iyi biliyorlar . Mekan tam anlamıyla 10 numara, hem geniş hem ferah, ,mutfakları zengin, lezzetleri şahane, hizmette sınır yok hele sahneleri harika,  kendimizi adeta açık hava konserinde zannettik.  Bu mekan bundan sonra bizim favorimiz”  diye konuştular .

Adeta mini bir konser tadında gerçekleşen açılış programı açılış kurdelesinin kesiminden sonra son buldu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.