İŞTE YETİŞ HABER VE FIRTINA HABER’İN GÜCÜ

Doğru güvenilir habercilik anlayışıyla gönüllere taht kuran Yetiş Haberci ve Fırtına Haber Gazetesi Hatay Temsilcisi Hayrettin Yeniçeri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ‘nde çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü.

Yaşam Yayın: 15 Ocak 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 15.01.2022 21:26:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
327 okunma
Google News

Her daim her koşulda kalemini hakkın keskin kılıcı olarak kullanarak  hakkı savunan  haklının  yanında yer alan  Yetiş  Haberci  ve Fırtına Haber  Gazetesi    doğru güvenilir habercilik anlayışıyla gönüllere taht kurmaya devam ediyor.

“DOĞRU GÜVENİLİR HABERCİLİK ANLAYIŞINI SÜRDÜRECEĞİZ”

Yetiş  Haberci  ve Fırtına Haber  Gazetesi    Hatay Temsilcisi Hayrettin Yeniçeri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ‘nde    çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü. AK Parti Hatay milletvekili Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Hassa Belediye  Başkanı  Mehmet Karataş  ve AK Parti Hassa İlçe Başkanı Cafer Sarı  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde  doğru güvenilir habercilik anlayışı  dolayısıyla Hayrettin Yeniçeri’ye  plaket takdim etti.

“BAŞARILI ÇALIŞMALARA  İMZAMIZI ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yetiş  Haberci  ve Fırtına Haber  Gazetesi    Hatay Temsilcisi Hayrettin Yeniçeri , doğrunun yanında haksızlığın karşısında olmaya devam edeceklerini  belirterek, “  Yıllardır Gazetecilik  yaparak ekmeğini  kazanan  bu toprakların evladı  olan  çocukluk arkadaşım ve kardeşim Yetiş  Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş ve Fırtına Haber  Gazetesi    İmtiyaz Sahibi Zahide Zehra Oğur  , Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Oğur  abimin destekleriyle  çok daha başarılı  çalışmalara imza atacağız. Hatay’ın yetiştirdiği Hatay sevdalısı olan Milletvekili Hüseyin Yayman'a  Hassa Belediye  Başkanı  Mehmet Karataş'a ve Ak Parti Hassa İlçe Başkanı Cafer Sarı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesile ile Tüm çalışan ve bu işten ekmeğini kazanan meslektaşlarımın gününü kutluyorum.” Dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.