İŞTE MUHTEŞEM ZİYARET

Mersin Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Adana Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı sevilen ve sayılan Tahir Alpaslan’ı ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 07 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 07.06.2024 21:25:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
249 okunma
Google News

HABER : ŞÜKRÜ AĞBAŞ- HÜSEYİN YETİŞ

Mersin’de Elazığlıların yardımlaşması ve dayanışmasını sağlamak amacıyla faaliyetlerine devam eden Mersin Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri  Adana Şoförler ve Otomobilciler Esnaf  Odası Başkanı  sevilen ve sayılan  Tahir Alpaslan’ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında fikir alışverişinde bulunulurken ; Başkan Tahir Alpaslan ,  Hemşerilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti diler getirdi.

MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Mersin Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Tahir Alpaslan, “ Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim.Bölgemizde bulunan  hemşerilerimizin  birlik ve dayanışma içerisinde   her zaman hareket ederek sorunların üstesinden gelebileceğini ifade etmek istiyorum. Güzide derneğimizin  birlik ve dayanışma içerisinde daha başarılı çalışmalarda bulunacağına inancım tamdır. “ diyerek  yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sırasında Adana Şoförler ve Otomobilciler Esnaf  Odası 2. Başkanı Atilla Barışık’ta  hazır bulundu.

                                          

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.