İPRAGAZ MÜŞTERİLERİYLE DOST OLMAYA DEVAM EDİYOR

Hizmet ve Kalitesini her geçen gün arttırarak müşterileriyle dost olmayı ilke edinen İPRAGAZ A.Ş Hesaplı Kampanya Kolayca tüp siparişi alan ve çok kazandıran aplikasyon iPApp projesini hayata geçirdi. Türkiye genelinde bulunan bayilerini ziyaret eden İPRAZGAZ üst düzey yönetimi Adana’ya geldi. Adana’da bayilerini ziyaret ederek sorunları yerinde inceleyen Steven Sels SHVE Bölge Başkanı Eyüp Aratay İpragaz CEO, Nuri Büyükmirza Genel Mudur Yardımcısı (Satış ve Pazarlama), Hüsnü Tuncer Satış Müdürü , Niels De Boer Genel Müdür Yardımcısı (Mali İşler),İlhami Topalkara Çukurova Bölge Müdürü Adana’da ilgiyle karşılandı.

Ekonomi Yayın: 21 Aralık 2021 - Salı - Güncelleme: 21.12.2021 21:55:59
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
648 okunma
Google News

ADANA’DA İLGİYLE KARŞILANDILAR

Adana’nın Seyhan İlçesi Aydınlar Mahallesi Vefa Caddesi  üzerinde bulunan Mutlu Ticaret A.Ş’ye gelen İBRAGAZ üst düzey yöneticileri  son dönemlerde yapılan yenilikleri  bayilerine anlattı. iPApp uygulaması kullanıcılarına  12 kg'lık ev tüplerini çok özel fiyatlarla sunduklarını ifade eden İPRAGAZ Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nuri Büyükmirza, Pandemi, pek çok sektörü derinden etkiledi. Bu süreçte hiç şüphesiz zor bir dönem geçiriyoruz. Biz de bu zorlu süreçte onlara destek olmak amacıyla İpragaz, kalite, güven ve güler yüzlü hizmetlerini vatandaşlarımızla tanıştırmak amacıyla çalışmalarda bulunuyoruz. Bunlardan birisi de iPApp uygulaması. Bu uygulamanın   yeniliklerini bayilerimize sunarak müşterilerimize bir nebze de olsa katkıda bulunmayı  hedefliyoruz.  Bu uygulama ise iPApp’te tek tuşla sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz en kısa sürede size teslim edilir. Zaman belirterek sipariş verebilir ve kapıda ödeme yapabilirsiniz. Kolayca sipariş tekrarlayabilir, eski siparişlerinizi görebilir ve bilgi alabilirsiniz. Müşterilerimizin kendi iradeleriyle şirketimize veya bayilerimize sunmuş oldukları bilgiler, müşterilerimize hizmet verebilmek amacıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uyumlu olarak işlenmektedir. Kişisel Verilerin Korunması ile ilgili bilgilendirme metnine buradan ulaşabilirsiniz. Size en yakın tüpgaz bayisini ve otogaz istasyonunu buradan kolayca bulabilirsiniz.” Dedi.

“YENİLİKLERİMİZİ MÜŞTERİLERİMİZE SUNMAYA DEVAM EDEĞİZ”

Mutlu Ticaret A.Ş  yetkilisi Mehtap Ateş,  ise”  İbragaz;   Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Komitesi ve Jürisi tarafından markaların faaliyet gösterdiği alanlardaki başarısı, vizyonu ve toplumsal konulara bakışı ile sosyal sorumluluk kapsamında üstlendiği roller gibi çeşitli kriterler üzerinden yapılan titiz değerlendirmelerin sonucunda sektörünün en inovatif markası seçildi. LPG Sektörü Müşteri Odaklı Yılın En İnovatif Markası" ödülünün sahibi oldu. Bizlere ,bu mutluluğu  yaşatan ve yeniliklerini hizmete dönüştüren  üst düzey yöneticilerimizi  misafir etmenin onurunu yaşadık.  İbragaz  yeniliklerini müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz.” Dedi. Daha sonra Mutlu Ticaret yetkilisi Mehtap Ateş konuklarına cezerye, Türk kahvesi ve çay ikram etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.