Hayrettin Yeniçeri yaşlıları unutmadı

Yaşlı ve bakıma muhtaç engelli vatandaşları evinde ziyaret ederek tıraşlarını yapan Hayrettin Yeniçeri, örnek davranış sergiledi.

Yaşam Yayın: 03 Ekim 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 03.10.2022 16:28:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
190 okunma
Google News

 

  YETİŞ HABERCİ GAZETESİ Hatay Temsilcisi ve Ak Parti Gülkent Mahalle Başkanı  Hayrettin Yeniçeri, yaşlılar günü dolayısıyla yaşlı hastaları ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek ücretsiz saç sakal bakımı yaptı. Yaşlı vatandaşların yaşlılar gününü kutlayan Yeniçeri, vatandaşların istek ve şikayetlerini de dinleyerek sorunları çözüme kavuşturmak için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

HAYIR DUALARINI ALDI

 

Yeniçeri, ziyaret ettiği yatalak hasta ve yaşlıları tıraş ederek, hayatlarını kolaylaştırdı. Yatalak durumdaki hasta ve yaşlıları tıraş ederek hayır dualarını da alan Yeniçeri yatalak hastaların sıkıntılarını dinleyerek ve onlara moral de verdi. Yanına aldığı ekipman çantasıyla ev ev dolaşarak hastaların saç ve sakal tıraşını yapan Yeiçeri, hem devletin sıcak yüzü oldu hem de gönüllere dokundu.

 "ONLARI AİLEM GİBİ GÖRÜYORUM"

 Hasta ve yaşlılara destek olmaya çalıştığını anlatan Yeniçeri, "Bugün Yaşlılar Günü. Bizler de gönüllü olarak bu çalışmada yer aldık. Bu kapsamda hasta ve yaşlı durumdaki ailelerimizi tespit ettik" dedi.  Yeniçeri, ziyaret ettiği hastaların önce dertlerini dinlediğini, ardından moral vererek tıraş ettiğini anlatarak, şöyle konuştu: "Onları tıraş ettiğimde çok duygulanıyorum. Gönül dünyasında çok yüksek yerlere çıkıyorum. Geçmişlerini anlamaya çalışıyorum. Hakikaten tıraş ettiğimde onları babam gibi görüyorum. O sıcaklığı alıyorum. Onlar da beni çok seviyor. İçeri girdiğimde neşeyle karşılıyorlar. Bazen ağlıyorlar. Ben de dayanamıyorum, ağlamaya başlıyorum. Bu hizmetle aslında devletimizin sıcak yüzünü de göstermiş oluyoruz. Bu soğuk kış günlerinde onları ziyaret edip o sıcak yüzü göstermek çok güzel bir duygu. Böyle insanlara sahip çıkmak, hizmet etmek lazım. onların bize ihtiyacı var."

 "HEM TIRAŞ YAPIYOR HEM DERT DİNLİYOR"

Yeniçeri'nin bu hizmetinden çok memnun olan vatandaşlar da yaptıkları açıklamalarda, "Her geldiğinde sabırla derdimi dinliyor. O benim oğlum, her şeyimdir. Allah ondan razı olsun. Hem tıraşımı yapıyor hem derdimi dinliyor. Onu gördüğümde çok mutlu oluyorum" dediler.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.