HABEŞ: “BİRLEŞMEK DEĞİL ; BİRLİKTE ÇALIŞMAK BAŞARIDIR”

Karate camiasında konuşulan ‘birleşme’ gündemine açıklık getiren Başkan Adayı Ömer Habeş ; Kurumsal yönetim ilkelerinden ve misyonundan taviz vermeden, Türk Karatesini uluslararası platformlarda başarı ve gururla temsil edebilecek, vizyoner bir yönetim anlayışını karate camiasıyla birlikte kalıcı hale getirmek istediklerini ifade etti.

Yayın: 21 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 21.11.2023 11:50:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
279 okunma
Google News

Türkiye Karate Federasyonu Başkan Adayı Ömer Habeş, Karate camiasında konuşulan ‘ birleşme ‘ konusuna açıklık getirdi. Konuya ilişkin sosyal  medya hesabından yazılı açıklamada bulunan Başkan Adayı  Ömer Habeş,”Camiada konuşulan bir gündeme açıklık getirmek için bu yazıyı paylaşmak ihtiyacı htim.Türk karatesinin geleceği için, herkesi dinleyen, hesap veren, doğru insanları doğru görevlere getiren, adalet ve yetkinlikle yönetilen; deneyimli, dinamik, tutkulu ve vizyoner bir yönetim anlayışının gerekli olduğuna inanıyoruz.Paylaşımcı, yetki veren, şeffaf ve kurumsal bir yönetim anlayışını camiamızda kalıcı olarak yerleştirmek; Türk karatesini geleneklerine ve geleceğe uygun bir üslupla temsil etmek istiyoruz. Kurumsal yönetim ilkelerinden ve misyonundan taviz vermeden, Türk Karatesini uluslararası platformlarda başarı ve gururla temsil edebilecek, vizyoner bir yönetim anlayışını camiamızda kalıcı hale getirmek istiyoruz.” dedi.

 

“ ÜSTLENDİĞİMİZ HER GÖREVDE ZORU BAŞARMANIN HAZZINI YAŞADIK“

Yaşantıları boyunca zora talip olduklarına dikkat çeken Başkan Adayı Ömer Habeş, “ Üstlendiğimiz her görevde zoru başarmanın hazzını yaşadık.“Birleşmek değil, birlikte çalışmak başarıdır.” düsturuyla yola çıktığımız, başkanlık seçimi sürecinde de zor olanı, yani birlikte çalışmayı tercih etmek istiyoruz.Özet olarak “Birleşmek” gündemimizde değil.Liyakat ilkemiz gereği hangi işi kim daha başarıyla yapabilecekse ona görev vermek, bu yöntemle en iyiye ulaşmak niyetindeyiz.

Bir dönemin değil, geleceğin Karate Federasyonu için; “Birlikte çok şeyler başaracağımıza inanıyoruz”  “Sevdamız❤️Karate-Do” şeklinde  açıklama yaptı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.