GÖZÜBATIK : “ KARATAŞ’IN GELECEĞİ İÇİN TERCİHİNİZ GELECEK OLSUN”

Tecrübeli, vizyon ve misyon sahibi spor ve iş insanı kimliği ile bilinen sevilen ve sayılan bilgisi, tecrübesiyle örnek olan Gelecek Partisi’nden Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Gözübatık yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Siyaset Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 13:25:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 10 dk.
809 okunma
Google News

Adana’da tecrübeli, vizyon ve misyon sahibi spor ve iş insanı kimliği ile bilinen sevilen ve sayılan bilgisi, tecrübesiyle örnek olan İsmail Hakkı Gözübatık Gelecek Partisi’nden Belediye Başkan Adayı oldu. Açık sözlülüğü, yiğit kişiliği ile gönüllerde taht kuran İsmail Hakkı Gözübatık, samimi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karataş ilçesini dünya kenti haline dönüştürebilecek bazı projelerini dile getirerek yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kendinizi tanıtırmısınız ?

Karataş İlçesinin Anne tarafı Çağşırlı mahallesinden baba tarafı İsahacılı ve Topraklı Mahallesi Gözübatık Sülalesindenim . Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi İktisadı mezunuyum. Devletimize çeşitli kademelerde ve görevlerde 33 yıl 6 ay hizmetim var. Üst görevlerde bulundum. Ziraat Bankasından Şube Müdürü görevindeyken emekli oldum. Çukurova Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde bulundum. Belediye, devlet ve siyasi tecrübem var. babam Yüreğir belediyesi eski meclis üyesidir. Muhafazakar , İslam ahlak ve fazileti, Türklük gurur ve şuurunu benimseyen bir ailenin evladıyım. Atatürkçü ve laik siyaset anlayışını desteklemekteyim. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesiyim.

“BİLGİM VE TECRÜBEMİ HALKIM İÇİN HİZMETE DÖNÜŞTÜRECEĞİM”

 Gelecek Partisini Neden tercih ederek belediye Başkan adaylığınızı açıkladınız ? Çevremizdeki insanların şahsıma gelerek devlet tecrübemden faydalanmak istemleri , bilgi birikimim ile toplumumuza daha faydalı olmak istememiz adaylığımı açıklamamda etkili oldu. Ortak aday çıkartarak Karataş ilçesinin kapalı durumunu açarak turizme katkı sunmak amacını ilke edinen dostlarımın isteği etkili oldu. Geçmiş dönemde yaptığım çalışmalarımız var. Gelecek Partisinden başkan adaylığımı ise Genel Başkanım Ahmet Davutoğlu’nu yıllardır takip ediyorum. geçmişini inceledim Dürüst bir aile yapısı olduğunu gördüm. Laik Cumhuriyete inandığını hissettim Atatürk ilke ve inkılaplarını inkar etmediği bilinci ile Gelecek Partisi adaylığını kabul ettim  Şahsım olarak milliyetçi muhafazakar ve inançlı bir insanım. Ülkücüyüm. Bu durumu Genel merkezimiz ve İl başkanım sayın Volkan Akyüz başta olmak úzere,konuştum Ve kendime yakın.bulduğum Gerçek liyakat ve vatan millet şuuruna, sahip olduğuna inandığım için, Gelecek Partisi’ni belediye başkan adaylığında tercih ettim. Bir de parti tüzüğünü inceledim. Laik ve Atatürkçü olduğuna inandım. Karataş ilçemiz bir doğa cenneti. Turizm sektöründe hak ettiği yere gelemiyor. Uzun yıllardır kanayan yarası haline gelen bir çok sorunlar çözüme kavuşturulamıyor. Bu sorunları bilen ve Karataş İlçesi’nin en köklü ailelerinden birisi olarak birbirinden değerli projelerimizi hayata geçirebilmek için Belediye başkan aday adaylığımı açıkladım. Genel başkanım Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere partimizin yetkili kurulları uygun görerek şahsımı aday gösterdiler. Karataş’lı hemşehrilerim desteklerini esirgemezler ise Allahın izniyle birlik ve dayanışma içerisinde Karataş ilçemizi daha iyi konuma getireceğiz. Karataş İlçemize huzur ve güven gelecek.

“KARATAŞ ADINI TÜRKİYE VE DÜNYA’YA DUYURABİLMEK İÇİN GELİYORUZ”

Karataş ilçesinin sorunları nelerdir ?

Karataş ilçemiz Turizm sektöründe hak ettiği yere gelemiyor. Uzun yıllardır kanayan yarası haline gelen bir çok sorunları çözüme kavuşturulamıyor. Karataş ilçemizin görseli yok. Tamamen içe kapanmış kendi bünyesinde halkıyla iç içe olmuş ; dışa açılmayan bir yönetim var. Neden bizim Adana halkı Mersin yada başka bir yere denize gitsin. Karataş’ın Karataş olduğunu ben Allah nasip ederse halkımızın desteğiyle belediye başkanı seçilirsem Karataş adını Türkiye ye yayacağım.

“BİRLİK VE DAYANIŞMA İÇERİSİNDE SORUNLARA ÇÖZÜM BULACAĞIZ”

 Karataş İlçesinin sorunlarının çözümü konusunda ne yapmayı hedefliyorsunuz ?

Şunu içtenlikle ifade edebilirim ki Karataş İlçesine turistin gelmesi için gereğini lafla değil ; birbirinden değerli projelerimizi hayata geçirerek yapacağım. Karataş denildiği zaman sahili çok güzel olan, gerekli sosyal donatıların ve mis gibi Turunç ağaçlarının olduğu, ailelerin gönül rahatlığıyla gelip tatil yaptıkları, bir cazibe merkezi akıllara gelecek Karataş esnafı ile birlik içerisinde olacağım. Karataş ilçesi’nin daha modern hale gelmesi için ; turizmde en iyi konumda olan yerlerdeki, gördüğümüz güzel çalışmaları Karataş’a getireceğiz. Karataş’ta beş tane liman var . Tuzla’da buna dahil Oraların daha iyi çalışabilmesi için esnaflar ile iş birliği yapacağım. Şayet , olmazsa, dışarıdan yatırımcılar ile görüşerek, onlara çeşitli kolaylıklar sunarak, ilçemize yatırım yapmalarını sağlayacağım Karataş’ın hak ettiği değeri görmesi için, tüm imkanları seferber edeceğim.

“ KARATAŞ ORTAK AKIL İLE YÖNETİLECEK”

Karataş ilçesinin kalkınması için yapmayı planladığınız projeleriniz nelerdir? Sizce ne gibi çalışmalar yapılmalı.?

Devletimizin tüm imkanlarını şartlarımızın ölçüsünde Karataş ilçemize getirebilmek için devletimizin yetkili kurum ve kuruluşlarıyla birlik dayanışma içerisinde çalışacağız. TBMM’deki Milletvekillerimizin tamamıyla iş birliği içerisinde olacağız. Biz, yerel belediyecilik yapacağız. Karataş ilçesinin daha iyi kalkınması ne gerekiyor ise gereğini bilgim ve tecrübem, günün koşulları ve ihtiyaçları çerçevesinde hep beraber gerçekleştireceğiz. Karataş, İskenderun, Hatay; Karataş, Mersin, Taşucu feribot seferlerini hayata geçireceğiz. Vatandaşın daha iyi koşullarda tatilini geçirmesi için gerekli tüm çalışmaları ivedilikle yapacağız. Ayrıca unutmadan ifade edeyim ki ; Karataş’ta adalarımız var. Bu adalarda bir çalışma yok. Adalar’da ve Karataş’ta turizm seferberliği gerçekleştireceğiz. Devlet memurluğu değil ; belediye başkanlığı yapacağım. Yeni açılımlar yapacağım. İş insanlarıyla devletimizin tüm yetkili birimleriyle halkımızla öncelikli çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz. Tarihi ve turistik yerlerimizin daha çok ziyaret edilebilmesi için, Adana’mızın ve Karataş’ın daha fazla tanınmasını sağlayacağız. Karataş’ın adını önce Türkiye ; sonra da tüm dünyaya duyuracağız. Parklar ve , sahilimizin gerek temizliği gerek görselliği hususunda en iyi şekilde düzenleme yaparak; görsel cafeler yapacağız. Bir başka ana sorun olan sokak hayvanlarının ıslahı konusunda bir veteriner görevlendirerek gerekli çalışmaları yapacağım. Ayrıca ziraat mühendisi alarak tarım konusunda gereken çalışmaları birlik ve dayanışma içerisinde yapacağız. Maddi imkanı olmayan vatandaşlarımıza ihtiyaçlarına göre tarımsal destek sunacağız. Fuarlarda Karataş ilçesinin tüm ürünlerini tanıtarak bayanlar kooperatifi kurarak pazarlamasını bizler yapacağız. Çiçek fidesinden tarım ürünlerine kadar ; tüm üretim birimlerinde üreticilerimizin daha iyi kalkınması içi ne gerekiyor ise onu yapağız. fakir aile çocuklarının eğitimlerini rahatça yapabilmeleri için dershane başta olmak üzere ilgili vakıflar kuracağız. AB destekli güzel projeler ile dünya bankası başta olmak üzere tüm kurumlara başvurularda bulunacağım. Bunu yaparken tek başına değil ; hep birlikte ortak kararlar alacağız. Ortak akılla yöneteceğiz. Kimsenin işine son vermeden; çalışan emek veren herkesin emeğinin karşılığını almasını sağlayacağım. Belediye’de siyaseti gütmeden Atatürk ve Bayrağımın yakama takıp parti rozetimi çıkartacağım. Tasarruf yaparak ; az parayla çok kaliteli iş yapacağım. Ben ve tüm ekibim halkın içerisinde olarak makamımın kapısı açık olacak. Mahalleler bünyesinde halkla ilişkiler birimi oluşturarak, vatandaşın sorularına en geç iki haftada dönüş sağlanması yapılacak. Karataş’a yapılacak sosyal yardımları Karataş ilçesi nüfusuna kayıtlı kişilere yapacağım. İş adamlarımız ile ortak projeler hazırlayarak mevsimlik işçilerin daha sağlıklı kalabilecekleri barakalar oluşturacağız. Hizmetleri , eşit şekilde gerçekleştireceğiz.

“KARATAŞ'IMIZIN KADERİNİ BİRLİKTE DEĞİŞTİRELİM”

31 mart yerel seçiminde Karataş halkı belediye başkanlığı tercihi yaparken sizce nelere dikkat etmeli. Karataş halkına mesajınız nedir ?

Bası emekçilerine gereken değeri vereceğim. İçinizden biri olarak halkçı belediye başkanı istiyorsanız ben sizlerin desteğinize talibim. Birlik ve beraberlik istiyorsanız , iş ve aş istiyorsanız ; belediye hizmetlerinin tüm mahallere gitmesini istiyorsanız , “bizimde arkamızda önce devlet sonra belediye var “ demek istiyorsanız herkesin belediye başkanı olacağım. Bir ilki başararak örnek bir hizmet anlayışını hayata geçirmek istiyorum. bilgim ve tecrübemle Karataş’lı hemşehrilerimde desteklerini esirgemezler ise Allah' ın izniyle birlik ve dayanışma içerisinde Karataş ilçemizi daha iyi konuma getireceğiz. Karataş İlçemize huzur ve güven gelecek. Karataş ilçemizin ekonomisini kalkındırarak Gençlerimiz iş ve aş açmaya gelecekle başlayalım. Karataş ilçemizin ekonomisini birlikte geliştirelim . Karataş'ımızın kaderini birlikte değiştirelim. Geçmişime,   ve hemşerilerime güvenerek, Ülkücü laik Atatürk ilkelerine sahip bilgi ve tecrübelerimle Liyakatlı, kadrolarla hizmet etmeye talibim Desteğinizi bekliyorum.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.