ENDER ESİNER : “ HAYDİ ŞİMDİ MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ ZAMANI”

Milli Görüş prensiplerine yürekten bağlı örnek bir iş insanı Saadet Partisi Avcılar Belediye Başkan Adayı Ender Esiner., gazetemize açıklamalarda bulundu.

Siyaset Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 10:18:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 6 dk.
1408 okunma
Google News

Ender Esiner… Milli Görüş prensiplerine yürekten bağlı örnek bir iş insanı. Milli Görüş lideri  rabbim rahmet ederek cennet mekanı olsun Prof.Dr. Necmettin Erbakan ve Saadet Partisi Genel  Başkanı Temel Karamollaoğlu ve ekibine yürekten bağlı. İstanbul Avcılar’da ve Esenyurt’ta Saadet Partisi’nin İlçe Başkanlıklarını yaptığı dönemlerde ekol bir yönetim sergiledi. Türkiye'nin kendi insani ve ekonomik gücü ile kalkınabileceğini, öz değerlerini koruyarak ve arkasına tarihinin verdiği kuvveti alarak daha hızlı adımlarla yürüyebileceğini savundu. Her daim ; Millî Görüş belediyeciliğinin  önemine değinen ;  Belediyecilikte şeffaflık ilkesini benimseyen , Belediye yönetiminin suizanna mahal vermemesini belirten, her zaman hakkı gözeten, Ferdin hakkının  kamu için gasp edilemeyeceğini ifade eden ;   Millî Görüş prensiplerine Yürekten bağlı olan ; Allah nasip ederse Millî Görüş belediyeciliğini Avcılar’da ekibiyle birlikte  hayata geçirmeye hazırlanıyor.Yıllardır bir çok kez bir araya gelerek  haberlerini yaptığım, sevilen ve sayılan iş insanı Ender Esiner gazetemize özel açıklamalarda  bulundu.

Ropörtaj : HÜSEYİN YETİŞ

 

KENDİNİZİ  TANITABİLİR MİSİNİZ?

1970 Van Doğumluyum . Babamın Tayin (Memuriyet) vesilesi ile İstanbul'a yerleştik. Evliyim 4 Çocuk Babasıyım . Sanayi sektöründe iş güvenliği,  Malzemeleri toptan üstü satış  yapıyorum. 35 yıldır Avcılar'da  Aktif  siyaset yapıyorum.  Avcılar Belde olduğu zamandan bu güne her karışı yakından takip eden bir kardeşinizim . Üç dönem 3. Bölge Milletvekili Adaylığım ;  3 dönem ilçe başkanı  ve 2014 yılında ve bu sene 2024 ikinci defa Avcılar Belediye Başkan adaylığı hususunda istişare ve teşkilat teamülleri sonucu Aday olarak görevlendirildim .

AVCILARIN SORUNLARI NELERDİR ?

Mevcut Belediye memnuniyet anketine baktığımızda ; Kentsel dönüşüm , Çevre , yoğun trafik,otopark problemi, çocuk parkları ,gençlik merkezleri,taziye merkezleri hususunda başarısızlık  yüzde yetmiş çıkıyor . Merhum Tahsin Salihoğlu  Bey’den sonra Avcılar  ilçesi 25 yıldır Sol düşünce ile yönetiliyor.  Hizmet odaklı belediyecilik hususunda ciddi eksiklik var.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZ NEDİR? AVCILAR SİZCE DAHA MODERN KENT OLMASI KONUSUNDA NE GİBİ PROJELERİNİZ VAR?

Avcılar tek Avantajı  25 yıldır CHP’yi aşamayan bir AKP İlçesi olsaydı daha yoğun inşaat , yüksek bina ve rant ortamı ile ilçe Esenyurt gibi Obez bir yapıya bürünebilirdi. Şu an toplum değişim istiyor .Kendimizi doğru anlatabilirsek bu güzel ilçeye Milli Görüş Belediyeciliği mührü vurup rüşveti kaldırmak, israfı önlemek, liyakat sahibi yöneticiler eşliğinde olağanüstü Hizmetler ile Kentsel dönüşümü maliyetler çok yüksek.  Vatandaş ekonomisi yetmiyor.  Biz ada bazında altı otoparklı az katkı ile belediye garantörlüğünde Avcılara özgü mimarisi ile dönüşen değişen bir Avcılar ortaya koyacağız.

 

SİZCE MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ NEDİR?

 

Bence bu sorunuzun cevabını Avcılar’lı seçmenlerimiz Milli Görüş Lideri rabbim rahmet ederek  cennet mekanı olsun Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın belediyecilik dönemine bakarak daha iyi anlayabilirler. Çünkü ; son günlerde, kapsayıcı siyaseti ve birleştirici üslubuyla, siyasette özlenen bir tavrı sergileyen Saadet Partisi herkesin ilgi odağı haline gelmiştir. Bu ilgi, aslında Milli Görüş Partileri’nin tamamında görülmüş ve Refah Partisi ile zirveye ulaşmıştır. Milli Görüş halk tarafından ilgiyle takip edildi. Milli Görüş’ün 1995 yılında en büyük parti olmasında 1994 yerel seçimlerinden sonra, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere tüm belediyelerde uygulamaya geçirdiği sosyal belediyecilik hizmetlerinin önemli bir etkisi olmuştur. Beyaz Masa ve Halk Meclisleri ile halkın belediye çalışmalarına katılımı sağlanmış, Meslek Edindirme Kursları, sosyal konutlar, sosyal yardımlar ve aşevleri ile alt gelir gurupları desteklenmiş, ailenin korunması, kadınlara, çocuklara, yaşlılara ve gençlere sahip çıkılması yönündeki projeler hayata geçirilmiş, engellilerin hayatını kolaylaştıracak faaliyetler yapılmış, eğitime destek verilmiş ve en önemlisi belediyelerin imajını zedeleyen rüşvetin ve maliyesini altüst eden israfın önüne geçilmiştir. Milli Görüş belediyeciliği ile mutlu bir yaşam vatandaşlarımızın hakkıdır. Bunu 31 Mart’ta gerçekleştirmek için tüm gayretimiz ile çalışmaktayız.

 

EMANETİ TASARRUFLU BİR ŞEKİLDE  HİZMETE DÖNÜŞTÜRMEK BİZİM İŞİMİZ

 

AVCILARA SAADET GELEBİLMESİ NOKTASINDA NE YAPILMALI. ? SAYIN BAŞKANIM SİZİ DİĞER BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINDAN AYIRAN EN ÖNEMLİ FARKLARININ NELERDİR. ? AVCILARI SEÇMENLERE MESAJINIZ NELERDİR. ?

Avcılar Seçmeni  bizim Tecrübe, deneyim ve cesaret ile bu yoğun ilçe sorunları çözebilecek tek aday olabileceğimizi bilmelerini ve ümitlerini kaybetmemelerini , her zaman var olmalarını istiyoruz .  Yoğun bir bütçeyi sahip olan Avcılar’da   israf ve adam kayırma,  birilerinin zengin olmasına müsaade etmeden emaneti tasarruflu bir şekilde  hizmete dönüştürmek bizim işimiz.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.