DSP ; YÜREĞİR’DE YÜREKLERE SIĞMIYOR

Demokratik Sol Parti (DSP Kurucu Genel Başkanı devlet adamı merhum Bülent Ecevit ve merhum eşi Rahşan Ecevit’in emaneti DSP’’ye her fırsatta sahip çıkmaya çalışan Başkan Ayhan Ağdaş ve ekibi örnek davranış sergilemeye devam ediyor.

Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 22:35:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
243 okunma
Google News

Yüreğir İlçesi’nde  her mahallede ve her sokakta vatandaşlarla bir araya gelen , imkansızlıklara aldırış etmeden çalışmalarına devam eden Demokratik Sol  Parti (DSP) Başkan Ayhan Ağdaş ve ekibi yerel seçim  çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Toplumun her kesimi ile bütünleşerek sorunlarını dinleyen ve çözüm üretmeye çalışan DSP  Yüreğir  İlçe Başkanı Ayhan Ağdaş ve İlçe Yönetim  Kurulu ,Kadın ve Gençlik kolları Üyeleri   teşkilatlanma ve üye kayıtlarını  da sürdürüyor. Yerel seçim sürecinde  her fırsatta bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaparak  Fikir alışverişinde bulunan DSP Yüreğir ilçe Başkanı Ayhan Ağdaş ve ekibi Yerel seçim çalışmalarında uygulanacak yol haritasını da  belirliyor.

 “YOL HARİTAMIZI BİRLİKTE BELİRLİYORUZ”

Yüreğir’de yaşadıklarını ve Yüreğir halkının sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden DSP Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Ağdaş,  “ DSP, Yüreğir İlçe Başkanlığı olarak şahsın ve ilçe Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerimiz ile  bir araya gelerek  çalışmalarımızı gözden geçiriyoruz. Yüreğir’de  halkımızın dertleri ile dertlenirken; acılarını paylaşarak azaltma gayretinde olurken;  sevinçlerini  paylaşarak  mutluklarını arttırmak gayretindeyiz. Bizler, seçimlerin değil ; gönüllerin insanlarıyız. Bu nedenle şahsım ve ekibim ile birlikte burada var olduğumuzu, var olacağımızı ziyaretlerimiz ile göstermekteyiz. “ dedi.

“ EMANETİMİZ’E  YÜREĞİR’DE  HER DAİM SAHİP  ÇIKACAĞIZ”

DSP kurucu Genel Başkanı  devlet adamı merhum Bülent Ecevit ve merhum eşi Rahşan Ecevit’in emanetine Yüreğir’de en iyi şekilde çıkmaya devam etiklerini  belirten Başkan Ayhan Ağdaş, “  Genel Başkanım Önder Aksakal, Parti Meclis Üyem Hakan Buldu, Adana il Başkanım Erhan Saltuk başta olmak üzere DSP’nin tüm kurmayları  ile beraber alınan kararlar doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yüreğir Belediyesi’ni Yüreğir’de ikamet eden , vatandaşlarımızın acılarını  ve sevinçlerini yüreğinde  hissedenlerin yönetmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.. Yüreğir İlçesinde  her mahalle , cadde ve sokakta DSP olmaya devam ediyor.  İmkansızlıların arkasına sığınmadan, imkanlarımız ölçüsünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”diye konuştu.

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.