DANIŞMANLIKTA GÜVEN VE TECRÜBENİN ADI “BNG ”

Danışmanlık hizmetleri Türkiye’nin aranılan markalarından birisi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen BNG Hasar Danışmanlık Sahibi İş kadını Bilgenur Gül ve ekibi hizmette sınır tanımıyor.

Yaşam Yayın: 05 Mart 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 05.03.2022 22:57:41
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
610 okunma
Google News

Üç yıl önce kurulan ve vermiş olduğu kaliteli ve güvenli hizmetle insanların gönlünde taht kuran BNG Danışmanlık hizmetleri Türkiye’nin aranılan markalarından birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

“MÜŞTERİLERİMİZ AİLEMİZDEN BİRİSİ OLARAK GÖRÜP YAŞADIKLARI MAĞDURİYETLERİ EN KISA SÜREDE GİDERMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

BNG Hasar Danışmanlık Sahibi İş kadını Bilgenur Gül , yapmış olduğu açıklamada neden bu işi seçtiğini ve danışmanlık hizmetlerinin püf noktalarına değindi . Bilgenur Gül , “İş hayatına atılmadan önce sanayi ve ticaret ortamında tanınan ve sosyal çevresi fazla olan bir kişiliktim.  Ve bulunduğu ortamlarda trafik kazasının tarafı olan bir çok insanın hasar ve danışmanlık konusunda ne kadar mağduriyet yaşadığına üzülerek şahitlik ettim.  Tabi o zamanda elimizden geldiği kadarıyla insanlara yardımcı olmaya çalışıyordum.  Daha sonralarında zaten kazaya uğramış canı yanmış bu insanların mağduriyetlerini gidermeyi kendime bir insanlık vazifesi edinmeye başladığımdan dolayı BNG danışmanlığı kurmaya karar verdim.  Ve kurmuş olduğumuz firmamız vermiş olduğu hizmetin kalitesiyle kısa süre içerisinde de büyük rağbet gördü.  Zaten bir işin merkezine ticareti parayı değil, insanı ve yardımseverliği koyarsanız başarı kaçınılmaz olur.  Bizim önceliğimiz insandı . Para hep ikinci planda kaldı . Müşterilerimiz ailemizden birisi olarak görüp yaşadıkları mağduriyetleri en kısa sürede gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz.  Çoğu dosyalardan komisyon bile almıyoruz . Bu mağdur insanların duası bizlere yetiyor . Kaldı ki arkamızda da bizimler aynı doğrultuda düşünen insanı yardımseverliği ön plana alan güçlü firmalar var.  60 kişiye yakın işinin ehli tanınmış Avukatlarla çalışıyoruz ve piyasadaki bir çok danışmanlık firmasına göre davaları daha çabuk sonuçlandırıyoruz. “ dedi.

“FİRMA SEÇERKEN MUTLAKA TEMELİ SAĞLAM, EKİBİ SAĞLAM DONANIMLI İŞİNİN EHLİ FİRMALAR TERCİH EDİLMELİ”

İnsanların danışmanlık hizmeti alırken nelere dikkat etmesi gerektiğinin de altını çizen Bilge Nur Gül,  İnsanlar danışmanlık hizmeti alırken güvenilir tanınmış ve işinin ehli firmaları seçmeli . Çünkü bu tür davalarda bir çok bürokratik işlemler ve hukuksal karışıklıklar olabiliyor . Müşterilerin bunu anlaması ve içinden çıkması çok zor . Haliyle yanlış yönlendirilmeye ve kandırılmaya, yaşadığı mağduriyetin üzerine bir mağduriyet daha yaşamaya açık hale geliyor . O yüzden firma seçerken mutlaka temeli sağlam, ekibi sağlam donanımlı işinin ehli firmalar tercih edilmeli. Biz zaten müşterilerimiz ailemizden birsi olarak benimsediğimiz için bize gelen insanları bürokratik işlem ve hukuksal karışıklıklarla yormuyor . Onların hakkını kendi hakkımız gibi savunuyoruz . Verdiğimiz hizmetin iş bitene kadar değil bittikten sonrada arkasında duruyoruz . Başarımızın sırrı da burada yatıyor.  Bize gelen müşteri aldığı hizmetten o kadar memnun kalıyor ki başka müşteri yönlendiriyor . “ Şeklinde konuştu.

“BİR ÇAYIMIZIİÇMEYE DAVET EDİYORUZ”

BNG Danışmanlık hizmetleri sahibi Bilgenur Gül,  “ trafik kazazedelerine seslenerek sizde herhangi bir mağduriyet yaşamadan para ve zaman kaybına uğramadan en kısa sürede en karlı bir şekilde mağduriyetinizin giderilmesini istiyorsanız sizleri ailemizden birisi olmaya BNG danışmanlık ofisinde çayımızı içmeye bekliyoruz . “ dedi

NG DANIŞMANLIK ADRES  Reşatbey Mahallesi 62012 Sokak  No 24  Eylül Apartmanı kat 3  Seyhan / ADANA

Telefon 0530 817 89 51

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.