CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) SEYHAN İLÇE BAŞKANI RAMAZAN ATİKASLAN’DAN SAYGISIZ DAVRANIŞ

Yayın: 02 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 02.12.2023 23:47:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
214 okunma
Google News

CHP Seyhan İlçe başkanı Ramazan Atikaslan önceki gün  Seyhan Belediyesi'nin açılışına damga vurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) , Emniyet , Valilik personeli ve Seyhan  Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve Gelecek Partisi Adana  İl Başkanı Volkan Akyüz ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış merasiminde CHP Seyhan İlçe başkanı Ramazan Atikaslan’ın yanında bacak bacak üstüne atarak gayri ciddi bir tavır takınması tepki ile karşılandı.

Açılış merasiminde  halka uzak durarak bir anlamda suratı asık bir şekilde sanki orada zoraki bulunuyormuş havası estiren Başkan Ramazan Atikaslan’ın  Gelecek partisi Adana İl Başkanı Volkan Akyüz ve Gelecek Partisi Seyhan İlçe Başkanı Ömer Çıdık ile selamlaşmadığı gözlendi. Başkan Ramazan Atikaslan’ın daha öncede gelecek partisinin Seyhan ilçe  kongresinde 3 dk durup kongreyi terk ettiği görülmüştü.

Atikaslan’ın  Gelecek partisi Adana İl Başkanı Volkan Akyüz ve Gelecek Partisi Seyhan İlçe Başkanı Ömer Çıdık’ın Seyhan belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a destek vermesini  sindiremediği siyasi kulislerde konuşulan  Başkan Ramazan Atikaslan’nın  tavrı ise gelecek partisi yöneticilerine tavır aldığı olarak yorumlandı. Bu arada Seyhan Belediyesi'nin açılışında  ise hiçbir büyükşehir belediye yöneticisinin olmaması da dikkatlerden kaçmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.