Çınar ailesinin acı günü

Sevilen ve sayılan İş adamı Mahsum Özer’in dayısı merhum Abdulcabbar Çınar için düzenlenen mevlid programına yoğun katılım yaşandı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve çok sayıda sevenleri ise acılı aile fertlerine baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Yaşam Yayın: 13 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.02.2020 21:10:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1091 okunma
Google News

Özel Haber : Hüseyin Yetiş

Sevilen ve sayılan İş adamı Mahsum Özer’in  dayısı Abdulcabbar Çınar hakkın rahmetine kavuştu.  Kılınan cenaze namazı sonrasında Seyhan İlçesinde bulunan  Küçükoba Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanan merhum Abdulcabbar Çınar için Dağlıoğlu Mahallesinde  bulunan taziye evinde mevlidi şerif düzenlendi. Düzenlenen mevlidi şerif programına  Özer ve Çınar ailelerinin fertlerinin yanı sıra  çok sayıda aile büyükleri,   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Dağlıoğlu Mahallesi Eski Muhtarı Mehmet Turgay, İş adamı Hasan Kızılay ve çok sayıda sevenleri  katılarak taziyelerini iletti.

ACILARINI PAYLAŞANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Sevilen ve  sayılan İş adamı Mahsum Özer ise sosyal medya hesabından, “Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan akrabalarımıza, dostlarımıza, değerli aile büyüklerimize ve Adana Büyükşehir belediye başkanı Sayın: Zeydan Karalar’a teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz.” Şeklinde açıklamalarda bulundu. Yetiş Haberci Gazetesi ailesi olarak merhum  Abdulcabbar Çınar’a Allahtan rahmet ; iş adamı Mahsum Özer başta olmak üzere ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileklerini sunarız.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.