Ceyhan Belediyesi, tüm camileri pırıl pırıl yapıyor
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ibadet yerlerine gösterdiği hassasiyet çerçevesinde tüm camilerde temizlik ve bakım işlemleri aralıksız devam ediyor
Ceyhan Belediyesi, ilçedeki tüm camileri pırıl pırıl yapıyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in vatandaşların ibadet yerlerine gösterdiği hassasiyet doğrultusunda belediye ekipleri tüm camilerin temizliğini ve bakımını yapıyor.
Cami ve ibadet yerlerinin temizliği için belediye bünyesinde kurulan özel ekip ve araçlar düzenli olarak temizlik ve bakım işlemlerini gerçekleştiriyor.
Vatandaşın huzuru ve sağlığı için belediye olarak büyük çaba ve gayret sarf ettiklerini kaydeden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, tüm camilerde çevre temizliğinden başlamak üzere halı yıkama, cami içi temizliğinin periyodik olarak devam ettiğini belirtti.
Başkan Erdem, aralıksız devam eden temizlik ve bakım çalışmaları kapsamında hafta başından bu yana Büyükmangıt Merkez Camii, Büyükmangıt Helvacılar Camii, Çakaldere Camii, Mercimek Mahallesi Selimiye ve Aşağı Camii, Eyubiye İlbeyli Çifteminare Camileri, Abdulkadirağa Camii, Muradiye Camii, Feshettinpaşa Camii, Gündoğan Kılıçkaya ve İsalı Camileri, Gümürdülü ve Gümüşdere Camileri, Kelemeti Aydemiroğlu ve Fatih Camileri, Yeşiller Buğday Camii ve Devlet Su İşleri mescidi, Sirkeli Ağaçpınar ve Nazımbey Yeniköy camileri, Yılankale Büyük Burhaniye Camii, E-5 Körüklü Mahallesi Bölge Trafik mescidinin daha temiz ve daha sağlıklı hale getirildiğini söyledi.
Ceyhan’ı bir anne şefkatiyle yönetme kararlılığından asla taviz vermeyen Başkan Hülya Erdem, “Ceyhanlı hemşehrilerimiz için gece-gündüz çalışıyoruz. Oturduğumuz yerde koltukları değil halkımızın ayağına giderek, hizmet üreterek ayakkabılarımızı eskiteceğiz” diye konuştu.
Ceyhan Belediyesi, ibadet yerlerinin temizliği ve bakımını aralıksız devam ettirecek.