BİÇER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Bilgisi tecrübesiyle örnek teşkil eden sevilen ve sayılan AvukatMehmet Furkan Biçer ve Elif Aydoğdu dillere destan bir düğün merasimi sonrasında dünya evine girdi.

Yaşam Yayın: 04 Haziran 2024 - Salı - Güncelleme: 04.06.2024 10:43:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
340 okunma
Google News

Adana Barosunun bilgisi tecrübesiyle örnek teşkil eden  sevilen ve sayılan Avukatlarından Mehmet Furkan Biçer ; gönlünü kaptırdığı Elif Aydoğdu ile hayatını birleştirdi. Adana’nın Seyhan İlçesi’ne bağlı Wedding Park Point’te düzenlenen  düğün merasiminde Mehmet Furkan Biçer yakışıklılığı ile Elif Aydoğdu ise zerafeti le göz  kamaştırdı. Uzun süre hafızalarda silinmeyecek güzelliklerin yaşandığı düğün merasiminde   ise muhteşem güzellikler yaşandı.

NİKAHI BAŞKAN ZEYDAN KARALAR KIYDI

Genç çiftlerin nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı. Başkan Zeydan Karalar ; gelin hanım Elif Aydoğdu ve yakışıklı damat Mehmet Furkan Biçer’e   mutlu ve huzur dolu gelecek günlerde hayırlı evlatlar yetiştirmeleri temennisinde bulundu.

BAŞKAN KARALAR’A ÖRNEK HEDİYE

İlk danslarını yapan Mehmet Furkan Biçer ve Elif Aydoğdu’nun mutluluklarına düğün merasinine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Orhan Sümer başta olmak üzere çok sayıda davetli ortak oldular.  Gelin’nın annesi Meliha ve  babası Ethem Aydoğdu  ; damat’ın annesi Zeynep ve babası Peyami Biçer ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a bir fotoğraf hediye etmesi ise düğüne ayrı bir güzellik kattı. Gelin ve damadın anne ve babaları ise evlatlarının mürvetini görmenin heyecan ve coşkusunu düğüne katılan seçkin davetliler ile paylaştılar. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.