BAŞKAN BÜNÜL BUNUDA YAPTI

Vatandaşın kullanım hakkı olan kaldırımı da iş yerine ait eden Başkan Muhammed İslam Bünül’e tepkiler giderek artıyor.

Yayın: 04 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 04.03.2020 10:21:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
297 okunma
Google News

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül’e ait Ulus Mah. İbrahim Mete Blv. 62 de bulunan Has Fırınını genişleterek yayaların kullanım alanı olan kaldırımın alınmasına Vatandaşlardan tepki geldi. İktidarında gücünü kullanarak Ceyhan’da bazı mevzuata aykırı işler yapan AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, kendisine ait Ulus Mah. İbrahim Mete Blv. 62 de bulunan Has Fırınını bir süre önce genişleterek Vatandaşın kullanım hakkı olan Kaldırımı da iş yerine ait etmesi tepkilere neden oldu.

KALDIRIM ESKİ  HALİNE GELMELİ

Yerel seçimlerden önce bu fırının genişletilmesinin yapıldığı bilgisine ulaşan gazetemiz bu iş yerinin Belediye mevzuatına aykırı olup olmadığı da son derece düşündürücü olurken özellikle engelli vatandaşlarında kaldırımları kullanması zorlaştığı ifade edildi. O Bölgede oturan Vatandaşlar Ceyhan Belediyesine ve Adana Büyükşehir Belediyesine çağrıda bulunarak bu iş yerinin denetlenmesini ve yayaların hakkı olan Kaldırımın eski haline gelmesini istediler

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.