BAŞKAN AYHAN AĞDAŞ: YAŞASIN CUMHURİYET

Siyaset Yayın: 29 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 29.10.2023 19:30:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
49 okunma
Google News

Demokratik Sol Parti (DSP) Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Ağdaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Ayhan Ağdaş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “Kutlu ve kadim tarihimizin en önemli kilometre taşlarından biri olan Türkiye Cumhuriyeti, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan en büyük eseridir.

O’nu korumak ve sonsuza kadar yaşatmak asil Türk milletinin en önemli vazifesidir.Kurulduğu günden bugüne, üzerinden düşman gözü eksik olmamış bu topraklar bir daha asla emperyalist prangaya teslim olmayacaktır.Bu inanç ve kararlılıkla Cumhuriyetimizin 100. yılını gururla kutluyor, bu toprakları bizlere yeniden vatan yaparak emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm mücadele arkadaşlarını ve bugün vatanımızı korumak uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi saygı, minnet, rahmet ve şükranla yâd ediyorum. Yaşasın Cumhuriyet!”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.