Atlas Engelliler Gençlik veSpor Kulübü’ndenAtaşbak’a Ziyaret

Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 06:27:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
155 okunma
Google News

Adana Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Zehra Eruçar, Mili takım sporcusu Beytullah Akyıldız ve Özel Sporcular Cimnastik Türkiye Şampiyonu Nilsu Taşkınlar Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Eruçar, “Sporcularımızdan Beytullah Akyıldız; Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonunun düzenlediği şampiyonalarda barajları geçip,Belarusta yapılan Uluslararası Yüzme Şampiyonasında 3 gümüş madalya alarak üstün başarı göstermiştir. Ayrıca İzmir’de Türkiye Özel Sporcular Federasyonunun düzenlediği CimnastikŞampiyonasında 2 yıl üst üste şampiyon olan Nilsu Taşkınlar Milli takım kampına davet edilmiştir” diyen Eruçar, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ataşbak, “Engelleri Spor İle Aşıyoruz. ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Ataşbak, “Engelli sporcularımızın göstermiş olduğu başarılar bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Görüyorum ki spor yaparak engeller biri bir aşılıyor. Biliyorum ki onların başarısında sizlerin büyük emekleri var. Bizler engeli olan sporcularımıza bu güne kadar hep destek olduk ve yeni başarılar elde edebilmeleri için tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Toplumda herkesin spor yapabilmesi için gerekli olanakları sağladıklarını ifade eden Ataşbak, “ Sporcularımıza başarılarının devamını diliyor, destek olan ailelerine ayrıca Atlas Engelliler Dernek Başkanı Zehra Eruçar’ateşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.