AK PARTİ ADANA İL BAŞKANLIĞINDAN MHP SEYHAN İLÇEYE ANLAMLI ZİYARET

AK PARTİ ADANA İL BAŞKANLIĞI

Siyaset Yayın: 07 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 07.06.2024 21:18:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
244 okunma
Google News

Ak Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, İl Başkan Yardımcıları Ahmet Öztürk, Mustafa Çalışkan, Sercan Uter AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Bayram Uzundere ve yöneticileri ile beraber MHP Seyhan İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Yapılan nezaket ziyaretinden oldukça memnun olduğunu belirten MHP Seyhan İlçe Başkanı Hamit Çetin, “  seçim sattı boyunca gece gündüz demeden omuz omuza mücadele ettiğimiz başkanlarımızın dün , olduğu gibi, bu günde bizlerin yanında olması bizleri çok mutlu etti.  Buda gösteriyor ki sn Genel Başkanlarımızın kurmuş olduğu Cumhur ittifakı anlık, alalede ,seçimlere dayalı kurulan bir ittifak değil ; vatanın bekası, milletin refahı için kurulan bir gönül ittifakı, bir kardeşlik birlikteliği. Bu duygu ve düşüncelerle hoş geldiniz diyorum .” dedi

 

“VATANDAŞLARIMIZIN CUMHUR İTTİFAKINA OLAN TEVECCÜHÜ HALA DEVAM EDİYOR”

 

AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı ise yaptığı konuşmada, “  Omuz omuza vererek, gecemizi gündüzümüze katarak, bir seçimi daha geride bıraktık. Her ne kadar istenilen sonucu alamasak da, hepinizin üzerine düşen görevi Cumhur İttifakı bilinciyle yerine getirdiğinden şüphemiz yok.  Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Bu bir yerel seçimdi geride bıraktık . Her şeyin sonu değil. Vatandaşlarımızın Cumhur İttifakına olan teveccühü hala devam ediyor. Seçim sonuçlarını her koldan değerlendiriyoruz. Eksiklerimiz, hatalarımız olduysa, onları en kısa zamanda telafi ederek, bir sonraki genel seçimde Cumhur İttifakının gücünü, Tüm Türkiye'de olduğu gibi Adana'da da göstereceğiz.  dedi Ziyaret yapılan istişareler ve fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu.

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.