Adanalı Oygur ailesi CHP rozeti taktı

CHP’nin 100. Yılında Adana’da 100 yeni üye rozet taktı

Siyaset Yayın: 01 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 01.10.2023 16:01:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
180 okunma
Google News

Adana’nın çeşitli mahallelerinde ikamet eden Oygur ailesinin bir çok ferdi CHP saflarına katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Adana’daki 100. Kuruluş yıldönümü törenleri kapsamında Oygur ailesinin 100 üyesini temsilen törene katılanlara CHP rozeti takıldı.
CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan’ın rozetlerini taktığı Oygur ailesi üyeleri adına konuşan Halef Oygur, CHP’nin başarısı için ter dökeceklerini vurguladı. Türkiye’nin içinde bulunduğu zor durumun CHP kadrolarıyla aşılabileceğine inandığını belirten Halef Oygur, “İlk hedefimiz yerel seçimlerde CHP’li belediye başkanlarının kazanmasına destek olmaktır” dedi.
Aile bireylerinden Mehmet Emin Oygur’un daha önce meclis üyeliği yaptığı Oygur soyadlı aileler daha çok Gürselpaşa, Dağlıoğlu ve Gülbahçesi’nde ikamet ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.