Adana'da 1. Mantı Festivali düzenlendi.

Adanalılar festivalde mantı alabilmek için uzun kuyruk oluşturdu.

Yaşam Yayın: 09 Şubat 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 09.02.2022 10:50:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
202 okunma
Google News

Adana Kayserililer Derneği tarafından yılın 38.gününe denk gelen 7 Şubat'ta '1.Mantı Festivali' düzenlendi. Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde düzenlenen festivale Adanalılar yoğun ilgi gösterdi. Adana Kayserililer Derneği Başkanı Uğur Büyükkantarcı, festivalde 5 bin kişiye ücretsiz mantı dağıtacaklarını söyledi. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ise festivalin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Daha sonra Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay tencerenin başına geçerek ilk mantıyı dağıttı. Yaklaşık 10 dakika sıra bekleyip mantı alan Yasemin Çakar da mantının çok güzel olduğunu söyledi. Vatandaşlar mantı alabilmek için uzun kuyruk oluşturdu.

BÜYÜK KANTARCI  TEŞEKKÜR ETTİ

Adana Kayserililer Derneği  Başkanı ve CHP  Seyhan Belediye Meclis Üyesi Uğur Büyükkantarcı, Yılın 38.Günü olan 7.Şubat Dünya Kayserililer gününde Kayserililer Derneğimiz ve Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay'ın katkıları ile 1.sini düzenlediğimiz  Mantı festivali kapsamında Bizleri yalnız bırakmayıp festivalimiz teşrif eden.Adana Milletvekili Sn.Ayhan Barut,Sn.Orhan Sümer,Sn.Müzeyyen Şevkin,Seyhan Belediye Başkanımız Sn.Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanımız Sn. Soner Çetin,İYİ Parti İl Başkanı Sn.Göktürk Boyvadoğlu, CHP Seyhan İlçe Başkanı Sn.Ahmet Dardağan Kıymetli Muhtarlarımız tüm dostlarımıza Derneğimiz ve hemşerlerimiz adına teşekkür ederim.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.