Adana Sağlığının Zirvesi Sağlık Sen Adana Şubesinde Bir Araya Geldi

Sağlık Yayın: 25 Ocak 2022 - Salı - Güncelleme: 25.01.2022 12:03:51
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
300 okunma
Google News

 

               Ev sahipliğini Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir NENNİOĞLU, şube yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve kurum sendika temsilcilerinin yaptığı ziyarete Adana İl Sağlık Müdürü Halil NACAR , Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Adnan ATILGAN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Ahmet ÇOMU, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ali Tanju ALTUNSU, Destek Hizmetleri Başkanı Enver ÇELİK katılarak ziyaret kapsamında Adana sağlık çalışanlarının sorunları üzerine istişare edildi.

                Başkan NENNİOĞLU ‘’ Sayın Müdürüm NACAR göreve geldiği günden itibaren sağlık çalışanlarının yanında onlardan yana bir tutum sergileyerek Adana sağlığında çalışan memnuniyetinin artmasını sağlamıştır. Sağlık ekip işidir. Başarı için huzurlu çalışma ortamı ve ekip ruhu gereklidir. Sağlık Müdürümüz de ekibi ile birlikte Adana için gecesini gündüzüne katarak çalışmaktadır. Pandemi sürecinde sağlığın lokomotifi olan sayın Müdürüm Nacar Adanalı hemşerilerimizin pandemiden en az etkilenmesini sağlamıştır. Dünyanın geçirdiği pandemi sürecinde büyük fedakârlık gösteren sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunları bugün burada sağlığın bürokrasi zirvesi ile masa yatırdık. Öncelikle gündem maddemiz 2019 yılında yapılan 5 yıl süreli 4810 lira sözleşme bedeli ödenen Maaş promosyon ihalesinin yaşanan son gelişmeler sonucu tekrar revize edilerek sağlık çalışanını memnun eden bir rakama ulaşması oldu. Bu konu ile ilgili süreçte İl sağlık müdürümüz ve Başkanlarımızın desteği ve sağlık çalışanlarını memnun etme çabası bizleri memnun etmiştir. Promosyon artışını daha önce sağlık sen şubesi ve sağlık idarecileri olarak bizler artırdık şimdi yine artıracak olan bizlerden başkası olmayacaktır. Buradan Ziraat Bankası Yönetimine seslenmek istiyorum Hak, Hukuktan Önce Gelir sağlık çalışanları en iyisini hak etmektedir. Maaş promosyonunda adalet sağlanmalıdır. Ziraat Bankası Yönetim Kurulu ‘nun da Sağlık Çalışanından yana tutum sergileyeceğinden şüphemiz yoktur. Ziyaretlerinden ve sağlık çalışanlarının sesi olarak Sağlık-Sen şubemiz ile uyumlu çalışmalarından dolayı Sayın Müdürümüz NACAR ve Başkanlarımıza teşekkür ederiz.’ Dedi.

Ev sahipliği için teşekkürlerini ileten Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Halil NACAR ‘’ Sayın Başkan Nennioğlu göreve geldiğimden itibaren üyelerinin sıkıntıları kurumlar da ki işleyişle ilgili sorunları tarafsız bir şekilde aktardı. Bizlerde elimizden geldiğince talepleri olumlu sonuçlandırarak sağlık çalışanların da ki memnuniyeti artırma çabası içerisinde olduk ayrı pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının barınması, ulaşımı,özlük hakları ve maddi hakları için sonuna kadar mücadele ortaya koydu. Bu mücadelesi için tüm sağlık çalışanları adına kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette de Maaş promosyon konusunu ana gündem maddemiz yaptık. Sağlık Çalışanlarının Özlük hakları kadar maddi haklarının da savunucu pozisyonunda olan Sağlık-Sen böyle bir taleple bizlere geldiğinde Sağlık çalışanlarının lehine olacağını ve bu süreçle ilgili elimizden gelen tüm katkıyı ortaya koyma kararı aldık. Ziraat Bankası devletimizin güzide bankalarından birisidir. Bizler ziraat bankası ile çalışmaktan memnunuz. Kendilerinin de sağlık çalışanlarından yana bir tutum sergileyeceğinden şüphemiz yok. Sağlık-Sen Adana Şubesi ve bizlerin katkısı ile bu sürecin olumlu sonuçlanmasını umuyorum.’’ Dedi.

 

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve ileri tarihte bu ziyarette görüşülen gündem maddelerinin çözümü konusunda ilerleyiş hakkında tekrar toplantı yapılması kararı ile son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.