ADANA EMNİYETİNE YETKİN VE DENEYİMLİ MÜDÜR

Adana Sevdalısı Arıkanlar

Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 09:00:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
803 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Adana Emniyet Müdürlüğüne Ahmet Hakan Arıkan atandı.  Adana'nın Güvenliğine yeni bir soluk, yeni bir yönetim anlayışı getirecek olan Ahmet Hakan Arıkan yeni görevine, Adana İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde eski İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve amirler tarafından karşılanarak, başladı.

Eğitim süreci ve kariyeri başarılarla dolu olan Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, kentte heyecan ve umut yarattı. Yıllardır edindiği deneyim ve birikimiyle, sahip olduğu profesyonel yetenekleri, liderlik becerileri doğrultusunda yeni sorumluluklarına odaklanacak olan Ahmet Hakan Arıkan Emniyet teşkilatının stratejik pozisyonlarının etkin yönetimi açısından önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Türk polis teşkilatının önemli bir ismi olarak öne çıkan Ahmet Hakan Arıkan güvenlik alanında geniş bir deneyim yelpazesine sahip olması, Adana da  güvenlik önlemlerini etkin bir şekilde yöneteceği ve kamu düzeninin sağlanmasına önemli katkılarda bulunacağı kamuoyunda dile getiriliyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın da güvendiği önemli isimlerden bir olan Ahmet Hakan Arıkan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ında takdirlerini de alarak Adana’nın güvenliği kendisine emanet edilmiştir.

Asayiş, terör, organize ve diğer siber suçlar konusunda da mücadele edeceğini belirten Adana Emniyet Müdürü Arıkan, “Devletimiz güçlüdür, kararlıdır, vatandaşımızın yanındadır. Kimsenin en küçük bir endişesi olmasın. Bütün olumsuzluklarla, vatandaşımızın güvenliğini tehlikeye sokacak her türlü oluşum ve hareketle Emniyet teşkilatı olarak mücadelemizi sürdürüp sorunu çözeceğiz. Vatandaşımızın huzuru, mutluluğu asli sorumluluğumuzdur. Kendilerini mafya olarak adlandıran gruplarla, insanları korkutarak, baskı kurarak, tehdit ederek çıkar sağlamaya çalışan kişilerle veya gruplarla en etkin şekilde mücadele edeceğiz ve devletimizin varlığını tam olarak hissettireceğiz.  Yine aynı zamanda bulvarlardaki, ana caddelerdeki ve kaldırımlardaki trafik kargaşasını da çözmek için çalışmalarımızı hızlandıracağız, çeşitli önlemler alacağız, vatandaşımızı rahatlatacağız.” dedi.

Adana Sevdalısı Arıkanlar,

Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’ın eşi, AB hukuku Uzmanı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan da Adana sevdalısıdır. Deprem zamanında birçok il ile birlikte Adana da, özellikle Sarıçam Belediyesi, Karataş Belediyesi ve Pozantı Belediyesi ile birlikte çeşitli defalar “Deprem Kahramanı Çocuklar ile Kukla ve Karagöz” etkinliği düzenlemiş ve binlerce deprem mağduru çocuğun depremin etkilerinden uzaklaşmasına katkı sağlamış ve çocukların doğal yaşamaları gereken anları yaşamalarına vesile olmuş başarılı bir yöneticidir. Her defasında Adana’ya olan sevgisini ve özlemini dile getiren hanımefendi ile ilgili de Kültür Bakanlığı destekleriyle Adana da önemli faaliyetler gerçekleştirileceği de beklentiler arasında yerini almıştır.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.