Yüreğir Saadetin ‘Osman Söyler’i var

Saadet Partisi’nin Yüreğir’de başarısı için beş yıldan beri gece gündüz demeden çaba gösteren İlçe Başkanı Osman Söyler, İlçe Kongresinde bir kez daha güven tazelemeye hazırlanıyor.

Siyaset Yayın: 24 Ekim 2021 - Pazar - Güncelleme: 24.10.2021 20:24:58
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
172 okunma
Google News

Saadet Partisi Yüreğir İlçe Başkanlığını yaklaşık beş yıldır yapan çalışkanlığı ve bey efendiliğiyle gönüllerde iz bırakan, Yüreğir İlçesinin her mahallesi ve sokağında sıkmadık el bırakmayan Osman Söyler ;  bir süre sonra yapılması beklenen İlçe Kongresinde yeniden İlçe başkanlığına  aday olduğunu  söyledi.

“İNSANLARA TATLI DİLLE DAVAMIZI ANLATTIM”

Sosyal  medya  hesabında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Osman Söyler, “Saadet Partisi  Yüreğir ilçe Teşkilatı kongreye gidiyor, yaklaşık Beş yıldır sürdürdüğüm ilçe başkanlığım dönemimde şahsımve ekip arkadaşlarımızla birlikte  girilmedik mahalle, sokak kalmadı, Din, Dil, mezhep ayrımı yapmadan, insanlara Tatlı dille davamızı anlattım, önümüzdeki kongrede tekrardan Adayım. Başkan seçildiğim takdirde, aynı Aşk ve heyecanla devam edeceğiz.” diye  konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.