YÜREĞİR DEVA MUHTARLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI...

Siyaset Yayın: 20 Ekim 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.10.2021 12:36:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
101 okunma
Google News

       DEVA Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Hamza Milli ve Yönetim Kurulu üyeleri "Muhtarlar Günü" vesilesiyle Yüreğir İlçesine bağlı Eski Misis, Çelemli , Abdioğlu Cumhuriyet mahallesi ve Abdioğlu Özler mahallesi Muhtarlarını  ziyaret etti.

 

       Bu özel günde Muhtarları onure etmek, sorunlarını dinlemek üzere köy muhtarlarını ziyaret eden Hamza Milli:" Muhtar Kelime anlamı bakımından "Seçilmiş kişi" olarak ifade edilen kişidir.  muhtar; bir köyün ya da mahallenin yönetiminden sorumlu kişi olarak kabul görür. Bu yüzden köylerimizde ve mahallelerimizde muhtarlar bizim için kanaat önderleri dir. Köyde ve mahallelerimizde halkımızın sorunlarını en iyi bilen ve bu sorunları çözmek için gecesini gündüzüne katan muhtarlarımızdır. Sosyal yardımların en fazla kimlerin ihtiyacı olduğunu bilen ve bu konuda gerek Kaymakamlık gerek Valilik gerekse bağlı oldukları ilçe belediyesi ile gerekli koordinasyonu ve diyaloğu  sağlayan halkımızın gözü ve kulağı olan  muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar günü kutlu olsun diyerek muhtarlarımıza çiçek takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.