YÜREĞİR’DE ‘TERS EV’ PROJESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Yaşam Yayın: 04 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 04.10.2020 19:34:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
237 okunma
Google News

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in seçim vaatleri arasında yer alan ‘Ters Ev’ projesi hayata geçiyor. Adana’da bir ilk olacak ‘Ters Ev’ tamamlandığında yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Yüreğir Belediyesi, Millet Bahçesi içerisinde yer alacak ‘Ters Ev’ projesi için çalışmalara başladı. Kısa zamanda tamamlanması planlanan ‘Ters Ev’de tavanda yer alması gereken eşyalar tabanda, tabanda olması gereken koltuk, halı, yatak gibi eşyalar da tavanda bulunuyor.

2 kat 4+1 olarak 200 metrekare alanda planlanan Ters Ev’in yapımında 18 ton çelik kullanılacak. Temeli atılan Ters Ev 2021 yılı başında ziyarete açılacak.

BAŞKAN KOCAİSPİR: “TERS EV ADANA’DA BİR İLK OLACAK”

Adana’da yine bir ilki gerçekleştireceklerini ifade eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Görev süremiz içinde yol haritamızda neyi planladıysak onları ivedilikle gerçekleştiriyoruz. İlçemizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda bölgede yerli turizmi kalkındırabilecek sosyal ve kültürel alanlarda projeleri bir an önce hayata geçirerek, Yüreğir’imizin hizmetine sunmak istiyoruz.

‘Ters Ev’ projemiz için çalışmalara başladık. Yüreğir’i bir cazibe merkezi haline dönüştürecek projemizi tamamladığımızda ziyaretçilerimiz burada güzel, keyifli ve unutulmaz dakikalar geçirebilme imkânına sahip olacak” şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.