YÜREĞİR’DE EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE HİZMET

BAŞKAN KOCAİSPİR SABAH 6’DA İŞÇİLERE SÜRPRİZ YAPTI

Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 06:11:34
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
213 okunma
Google News

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, sabah saat 06.00'da şantiyedeki işçilere sürpriz yaptı.

Gün doğmadan mesaiye başlayıp gece yarılarına kadar ilçe genelinde yoğun bir çalışma yapan işçileri belediye şantiyesinde ziyaret eden Başkan Kocaispir, Makine İkmal, Fen İşleri, Temizlik ve Park Bahçeler ekipleri ile kahvaltı yaptı.

Sıcak çorba ve çay ikramının yapıldığı buluşmada işçilerle sohbet eden Başkan Kocaispir, “Mesai arkadaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle Yüreğirli hemşehrilerimize mahcup olmamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. İşçi kardeşlerimiz hizmet üretirken sıkıntı yaşamasın diye tüm tedbirlerimizi alıyoruz.” dedi.

Şantiyede birimleri tek tek gezen ve işçilerle yakından ilgilenen Başkan Kocaispir, dile getirilen konuları not alarak gereken işlemlerin yapılacağı sözünü verdi.

Başkan Kocaispir işçileri daha sonra mesailerine uğurladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.