YÜREĞİR’DE AŞURE BEREKETİ

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, belediye hizmet binasında vatandaşlara ve personele aşure ikram etti.

Yaşam Yayın: 26 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 26.08.2021 00:44:31
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
62 okunma
Google News

Yüreğir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla belediye hizmet binasında aşure etkinliği düzenledi. Dualarla kurulan kazanlarda hazırlanan aşureler belediye çalışanlarına ve vatandaşlara ikram edildi. Etkinliğe katılan Başkan Kocaispir, Muharrem ayının ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi.

Aşurenin, paylaşmanın, dayanışmanın ve birliğin sembolü olduğunu ifade eden Başkan Kocaispir, “Son zamanlarda bir taraftan yangınlarla, bir taraftan sel afetleri ile ülke olarak hepimiz zor günler yaşadık. Ama inanıyorum ki birlik ve beraberlik içerisinde bu günleri de inşallah atlatacağız. Muharrem ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, tüm olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını diliyorum.

Belediyemize bağlı tüm birimlerde özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah, yaptığımız aşure hayrını kabul etsin.” şeklinde konuştu.

Aşure ikram edilen vatandaşlar ve belediye çalışanları Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.