YÜREĞİR BELEDİYESİ VOLEYBOL TAKIMI YENİ SEZONA HAZIR

Yayın: 02 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 02.10.2020 12:03:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
232 okunma
Google News

Yüreğir Belediyesi Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Antrenörler Alper Altuner ve Murat Mete nezaretinde çalışmalarını sürdüren Yüreğir Belediyesi Voleybol Takımı bu sezon Kadınlar 2. Lig 6. Grupta mücadele edecek.

Yüreğir Belediyesi Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını Ertuğrul Gazi Kapalı Spor Kompleksi’nde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. 25 Ekim’de Viranşehir Eğitimgücü Voleybol Takımı ile gerçekleşecek müsabaka ile lige başlayacak Yüreğir temsilcisi günde çift idman yaparak Playoff grubunu hedefliyor.

İddialı bir sezon hedefleyen Yüreğir Belediyesi Voleybol Takımı kadrosunu yeni transferleri Elif Borak, Ebru Öztürk, Şehriban Güney, Serenay Cömert ve Gizem Akyaycı ile güçlendirdi. Kadroda 18 -28 yaş arası 16 sporcu bulunuyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Genç ve dinamik bir ekip kurduk. Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerimizde devam ediyoruz. Takımımız Yüreğir’imizi en iyi şekilde temsil edecek. Kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.