YUMURTALIK BELEDİYESİ YAZ SEZONUNA HAZIR

YUMURTALIK BELEDİYESİ HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Yaşam Yayın: 04 Temmuz 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 04.07.2022 14:01:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
212 okunma
Google News

Yumurtalık  Belediye Başkanı Türkeş Filik'in talimatı ile turizm sezonu öncesinde çalışmalarını hızlandıran, kente gelecek olan yerli ve yabancı turistler ile Yumurtalıklı  vatandaşların daha sağlıklı bir sezon geçirmesi için tüm birimleriyle sahaya inen Yumurtalık  Belediyesi, ilçe genelinde bulunan eskimiş çöp konteynırlarını yeniledi.Plajlar temizlendi Parklar, onarıldı.Yumurtalık  Belediyesi, deniz sezonunun açılmasıyla birlikte plajdaki temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Vatandaşların temiz bir sahilden denize girmelerini sağlamak isteyen Başkan Türkeş Filik, bütün gün temizlik yapacak bir devriyeyi faaliyete geçirdi.

Yumurtalık  ilçe merkezinin temizliği için Belediyenin tüm birimlerini harekete geçiren Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, deniz sezonunun açılmasıyla birlikte sahillere de el attı. halk plajında başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında üst katmandaki kumlar temizleniyor, cam kırıkları ve sigara izmaritleri toplanıyor, plaj harıl harıl yaza hazırlanıyor. Başkan Filik , amaçlarının vatandaşların yaz ayında daha hijyenik ortamda denizden faydalanmalarını sağlamak olduğunu söyledi.Başkan Filik, “Yaz ve deniz sezonu başladı. Halkımız bundan sonra yoğun olarak halk plajından faydalanacak. Bu nedenle plajdaki temizlik çalışmalarımızı hızlandırdık. Çalışmalarımızı ise bütün güne yaydık. Amacımız halkımızın plajdan en sağlıklı bir şekilde yararlanmasını sağlamak. Vatandaşlarımızdan da plajın temizliği konusunda duyarlılık bekliyoruz” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.