Yerel Medya Güç Birliği Platformu’ndan İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar’a ziyaret

Yayın: 12 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 12.11.2020 09:30:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
421 okunma
Google News

Haftalık, 15 günlük ve aylık gazeteler olarak ortak hareket etme amacıyla 1,5 yıl önce kurulan Yerel Medya Güç Birliği Platformu,  Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’ı ziyaret etti.

Ziyarette yerel basının içinde bulunduğu durum hakkında bilgiler veren Başkan Kamil Yalçın Göl, Şencan Birincioğlu, Dursun Dağtekin, Gökmen Oğur, Aylin Kiltan ve Hüseyin Yetiş’ten oluşan heyet, Müdür Nacar’a yeni görevinde başarılar dilerken, gündemdeki konular hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Yerel basının ayakta kalması için her zaman destek olunmasının gerektiğini belirten Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, "Yerel basın, yayın yaptığı bölgenin ya da yörenin sorunlarını gündeme getirerek yöneticilere aktarılmasına, o bölgeye ait yerel kültürün zenginleşmesine ve korunmasına yardımcı olur. Halkın gözü ve kulağı olan gazetelerin toplumu her konuda bilgilendirme, aydınlatma ve kamuoyu oluşturma gibi görevleri vardır. Yerel Medya Güç Birliği Platformu’nu yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyor,  başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, teşekkürlerini iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.