YEREL BASIN BİRLİĞİ’NDEN GAZETECİ METİN KARAKOÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yaşam Yayın: 19 Haziran 2022 - Pazar - Güncelleme: 19.06.2022 17:38:40
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
216 okunma
Google News

İstanbul Esenyurt Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Gazeteci Metin Karakoç, Esenyurt Belediyesi Basın Yayın Müdürü olarak atandı. Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel  Başkanı Nezir Karayün ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Kutlu , Barış Çelik İle birlikte Esenyurt Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğüne getirilen Metin Karakoç' u hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“METİN KARAKOÇ  ÇOK DOĞRU BİR TERCİH”

 Gazeteci Metin Karakoç’un içimizden birisi olduğuna dikkat çeken Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel  Başkanı Nezir Karayün, “  Metin Karakoç kardeşimiz yerel basındaki tüm arkadaşlarımıza aynı  mesafede duracak.Herkese eşit mesafede ulaşım sağlayacak bir  kişiliktir. Bu nedenle Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Kemal Deniz Bozkurt’un doğru bir  karar verdiğini düşünüyoruz. Metim Karakoç arkadaşımız bizimle yerel basında  çalışarak emek vererek mesai arkadaşımız olmuş, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkanlığını yapmış, bu davaya hizmet etmiş güzel bir insan. Esenyurt’ta bir çok eksikliği bizler görüyoruz. Bu eksiklerin doğru bir kişi tarafından giderileceğini umut ediyoruz. Çünkü, Esenyurt belediyesine giremeyen gazeteci arkadaşlarımız var. Özellikle meclis toplantılarına katılımlar sıkıntı. Bu sıkıntıların aşılacağını düşünüyoruz. Çünkü, Metin Karakoç, profesyonel bir insandır. Yerel Basın Birliği olarak gelerek hayırlı olsun dedik. Bundan sonra ;  yerel basında kırgın olan arkadaşlarımızı bir araya toparlayacak bir yapı oluşturacaktır. Başarılarının devamını biliyoruz. Geçmişten günümüze başarılarını zaten biliyoruz. Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Kemal Deniz Bozkurt ; Esenyurt’ta güzel bir karar verdi. Metin Karakoç , Basını bilen ve herkesle iç içe olan  bir kişidir. Başarının  devamını diliyoruz. Hayırlı olsun.” Dedi.

“BİZLER,  YEREL BASINDA AYIRIMCILIĞI  YAPMAYACAĞIZ”

Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel  Başkanı Nezir Karayün ve Yönetim Kurulu Üyelerine  ziyaretlerinden dolayı  teşekkür eden Esenyurt Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Gazeteci Metin Karakoç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Metin Karakoç, “ Bizler gazeteciyiz. Belediye Başkanımız  sağ olsun  teveccüh gösterdiler. Şahsımı bu göreve layık gördüler. Öncelikle, başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu anlamda isteklerini daha iyi yapacağımızı düşünüyorum.  Yerel basın demokrasinin dinamiklerinden birisidir. Bir arada tutmak gerekir. Yerel basının önemini anlatmaya gerek yok . Dünya yerel basının önemini biliyor. Gazeteciler arasında ayırımcılık  maalesef Türkiye genelinde var. Bizler, bu ayırımcılığı yapmayacağız. Çünkü, sayın belediye başkanımızın sloganı da barış ve kardeşliktir. Bizlerde barış ve kardeşlik şiarı ile yola çıkarak, medyadaki barış ve kardeşliği sağlayarak elimizden geleni  yerine getireceğiz.Doğru  habercilik ve yayıncılık noktasında üzerimize düşen her şeyi  yapacağız. Yerel basında görev yapan arkadaşlarımız  emekçi insanlardır. Birbirimize saygı duyacağız. Yaptıkları hizmetlere saygı duyacağız. Ötekileştirmeden kentimizi güzelleştirebilmek için üzerimize düşeni hep birlikte yapacağız. Bütün gazeteci arkadaşlarımızın  şahsıma yardımcı olarak destek vereceklerine inanıyorum.” Diye konuştu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.