Yeni Yapılan Parkta Başkan Özgan Ağaç Dikti

Yaşam Yayın: 01 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 01.12.2020 03:28:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
221 okunma
Google News

Kozan Belediyesi atıl durumda olan parkları sil baştan yenileme çalışmalarına devam ederken, yenilerini de vatandaşların hizmetine sunmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Şevkiye Mahallesi Batı Geçiş Çevre Yolu üzerinde yapımı devam eden yaklaşık 4500  metrekarelik alan içerisinde yapılan parkın çalışmalarını yerinde inceleyen Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, ağaç dikip çalışmalar hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Fatih Ateş'ten bilgi aldı.

 

Başkan Özgan park yanında portakal ağaçlarının olduğu alanda da ağaçların korunarak çevre düzenleme yapılarak çalışmanın bir hafta içerisinde tamamlanması talimatını verdi.

 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Ekiplerimiz kırsal ve merkez mahallelerde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz merkezde bulunan bazı parklarımızı sil baştan yaparken, yenilerinin yapımını da Fen İşleri Müdürlüğümüz ile birlikte aralıksız sürdürmektedir." dedi.

 

Arif Nihat Asya'nın İsmi Parkta Yaşayacak

 

Yeni yapılan parka Bayrağımızı en iyi anlatan şairlerimizden Arif Nihat Asya’nın adının verileceğini belirten Başkan Özgan, “Şairlerimiz, bizi biz yapan değerlerimizin temsilcileridir. Milletimizin çığlığıdır. Bu sanatçılarımız yaşadıklarını ve yaşananları en iyi şekilde bizlere aktarmışlardır. Rahmete giden tüm şair ve edebiyatçılarımızı rahmetle anıyorum.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.