Yaşar Kemal ile Çukurova’da Dünden Yarına etkinlikleri sürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Altın Koza ve Yaşar Kemal Vakfı iş birliğiyle düzenlenen ‘’ Yaşar Kemal İle Çukurova’da Dünden Yarına’’ etkinlikleri kapsamında atölye çalışmaları devam ediyor.

Yayın: 13 Nisan 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 13.04.2022 02:36:19
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
144 okunma
Google News

Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, İnce Memed Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı atölye çalışmalarında, grafik tasarımı, fotoğrafçılık, drama, kısa film yapımı ve resim eğitimleri verildi. Usta Yazar Yaşar Kemal’i yıl boyunca anma etkinlikleri kapsamında bu hafta gerçekleşen atölye çalışmalarında, grafik tasarım dalında Doç. Dr. Sevgi Arı, fotoğrafçılıkta Dr. Haluk Uygur ve Esin Güvercin, dramada Öğretim Üyesi Akın Kılıç ile Hülya Yıldırım, kısa film yapımında Cihan Özdoğan ve resimde ise Yonca Doğbay Dinç bilgi ve birikimlerini gençlerle paylaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.