“ Yapamıyorsanız Bırakın”

Saadet Partisi Yüreğir İlçe Başkanlığı 7. Genel Kurulunda mevcut ilçe başkanı Osman Söyler güven tazelerken ; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, mevcut iktidarın görevini yapamaz hale geldiğine dikkat çekti ve ekledi ;

Yaşam Yayın: 03 Temmuz 2022 - Pazar - Güncelleme: 03.07.2022 15:58:12
Editör -
Okuma Süresi: 8 dk.
286 okunma
Google News

Haber : Hüseyin Yetiş

Saadet Partisi Yüreğir İlçe Başkanlığı 7. Genel Kurulu Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı. Divan Başkanlığını Mehmet Emin Adıgüzel; divan üyeliklerini Murat Ünal , Şezai Şimşek, Cengiz Ölmez’in yaptığı genel kurulda 101 delege Saadet Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Osman Söyler ve Yönetim Kurulu Üyelerine  bir kez daha güven oyu verdi.

“YÜREĞİR’E SAADET GELECEK”

Saadet Partisİ Yüreğir İlçe Başkanlığı görevinde güven tazeleyen Osman Söyler  ise konuşmasında Yüreğir İlçesinde yaşanan zorluklara değindi. Yüreğir İlçesinde yaşanan zorlukları ve sorunları bildiklerini  ifade eden Başkan Osman Söyler, “ Bizler, zorluklardan hiçbir zaman pes etmedik. Etmeyeceğiz. Allah izin verir ise Yüreğir’de saadetin  daha fazla olması için daha çok çalışacağız. Yüreğir’e Saadetin gelmesi için daha çok mücadele edeceğiz. “ dedi.

“ARTIK,  YAPAMIYORLAR ; DÜKÜLÜYORLAR”

Saadet Partisi  Genel İdare Kurulu Üyesi Çelebi Keyhıdır Mevcut iktidarın  ekonomi başta olmak üzere politikalarını sert dille eleştirdi.Çelebi Keyhıdır, “ Yaptıkları ortada. Artık yapamıyorlar. Dökülüyorlar!Türkiye'nin yeni bir başlangıca ihtiyacı olduğu ve milletimizin de bu konuda kararlı olduğu ise çok net bir şekilde görülmektedir.Mantık aynı mantık, zihniyetlerini değiştirmeye de hiç niyetleri yok! Şahsi ikballerimiz ve partilerimizin çıkarları için değil; ülkemizin istikbali ve menfaatleri için sorumluluklarımızı kuşanacak, bu kötü gidişata son vereceğiz.İnsanımızın kasabın yolunu unuttuğu, bayram sevinci yaşamak yerine artan ulaşım maliyetleri nedeniyle bayramda memleketine gidememenin hüznüne kapıldığı bu düzen mutlaka değişecek!Lamı, cimi yok! Bizim birilerinin sürekli olarak algı fabrikların da ürettikleri suni gündemlere takılıp kalacak, buralarda kaybedecek tek bir saniyemiz bile yoktur!Biz ülkemizin gerçek gündemine, insanımızın yüzünü güldürecek hamlelere odaklandık ve bu istikamette kararlı bir şekilde devam edeceğiz.Tüm dikkatimizi, mesaimizi buralara veriyor, hazırlıklarımızı hızlı bir şekilde tamamlıyoruz.Sorumluluklarımızın farkındayız ve üzerimize düşen ne varsa bihakkın yerine getirmek için aralıksız hazırlanıyoruz ve iktidara geldiğimizde de aralıksız çalışmaya devam edeceğiz Allah'ın izniyle...İnanıyoruz ki bu hazırlıklarımız, çalışmalarımız ülkemizin ve insanımızın çok kısa bir sürede rahat bir nefes almasına vesile olacaktır.” Dedi.

 

 

 

 

 “YAŞANAN KÖTÜ TABLO DEĞİŞMEZ İSE GELECEKTE YAŞANACK FELAKETLERDEN ENDİŞELİYİZ”

Yaptığı halkla ilişkiler  ve üye  kayıtlarıyla Türkiye Geneli Teşkilatlar  arasında ilk üç arasında yer alma başarısı gösteren Saadet Partisi Yüreğir İlçe Başkanlığının başarısını müjdeleyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, konuşmasında mevcut hükümetin politikalarını eleştirdi.  Emperyalizm ve siyonizmin son dönemde insanların  nefes almaması  için elinden geleni yaptığına dikkat çeken İlyas Yongüç,  pandemi sürecinde insanlığın biyolojik bir savaş ile karşı karşıya kaldığını söyledi. Kimsenin makamında gözü olmadıklarını  belirten İlyas Tongüç, “ Bu gün , mevcut iktidarın uyguladığı politikalar gelecekte başımıza gelebilecek bir  felaketi önlemede yeterli değildir. Bizim, kimsenin makamı da gözümüz yoktur. Memleketimizin  sefalete uğramaması için bizim endişelerimiz var. Bizim uyarımız budur. Yaşanan  tablo çok tehlikelidir. Bunu haber vermek istiyoruz. Bunun reçetesi ise milli görüştedir. Bu reçete uygulanmaz ise felaketler artacaktır. Bizler, sizlerle birlikte saadet kapısını bulduk. Bu saadet kapısına herkesi davet ediyoruz.  Milli görüş teşkilatları olarak aynı geminin içerisindeyiz. Hiçbir kardeşimizin  haksızlığa uğramaması için çalışıyoruz. Adaletli ve adil şekilde insanlığın kurtuluşuna   çareler aramaktayız. Uyarma vazifesini yapaktayız. Yaşanan hadiseler Suriye, Irak, Ukrayna’da yaşananlara baktığımızda bir kuşatma altında olduğumuzu gözlüyoruz. “ Dedi.

“GİDİŞATTAN MEMNUNSANIZ BİZLERİ DİNLEMEYİNİZ”

Altınteri   ve haksızlık karşısında faizi desteklenmesi  halinde  sosyal buhranların yaşanacağını belirten İlyas Tongüç, “ Milletin alın terini işbirlikçilere peşkeş  çekmedik. Bizler, milletimizin alın terini  yerli işbirlikçilere kaptırmayacağız. Biz, bu yoldan  dönmeyeceğiz. Esnafımız karına kar katıyor ise yeni işletmeler açabiliyorsanız ödemelerinizi  zamanında yapabiliyorsanız SGK priminizi yatırabiliyorsanız  bizi dinlemeyin. Çiftçi kardeşlerimiz ürünlerini satabiliyor ise evlatlarınızı evlendirebiliyor iseniz yeni  ekipmanlarını alabiliyor ise bizleri dinlemeyin. Şayet bunu tersi yanaşıyor ise bizi dinlemeye başlamalısınız. Ama, bundan nasıl kurtuluruz diye insanlarımız konuşmaya başladılar.” diye konuştu.

RANT DÜZENİNE  HEP BİRLİKTE DUR DİYECEĞİZ”

Saadet Partisi ve Milli Görüş olarak rant politikalarına izin vermeyeceklerini  belirten İlyas Tongüç,  Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan’ın  milli görüşlü belediye başkanlarına  yaptığı tavsiyelerini anlattı. Adana’dan mevcut iktidara seslenerek  ülkemizi yönetmeyi beceremediklerini ve yönetimi bırakmaları tavsiyesinde bulunan İlyas Tongüç, “ Milli görüş belediyeciliğinde efsane benzetmesini milletimiz  verdiğimi z  hizmetlerle ifade ettiler. Bizlerin milli görüş ve adil düzen sisteminde  Alınterinin karşılığı  hemen verilecek. İsrafın önüne geçilecek. Yer altı ve yer üstü kaynakları  her  şeyimiz hayata geçecek. Tekeden süt  çıkaracağız. Saadete selam yola devam. Ama ben şunu gördüm. Bizim  milli görüş çatısı altında  belediye başkanlarımızın işleri çok zordu. Görevleri  yükseldikçe imkanları azaldı.Ama, bizim dışımızdaki belediye başkanlarının imkanları nasıl ? bunu görün. Ama işlerin yolunda gitmediği gözükmektedir. “dedi.

YOĞUN  KATILIM YAŞANDI

Sunuculuğunu Saadet Partisi Yüreğir İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Savcı’nın  yaptığı Genel Kurul toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç,Saadet Partisi  Genel İdare Kurulu Üyesi Çelebi Keyhıdır,  Saadet Partisi Adana İl Eski Başkanı Mustafa Gözütok, Saadet Partisi Adana İl Başkan Vekili Ahmet Beyaz, Anadolu Gençlik Derneği Adana Şubesi  Başkanı Enes Beyaz, Anadolu Gençlik Derneği Adana Şubesi  Teşkilat Başkanı Cuma Şahin, Saadet Partisi Adana İl Yönetim Kurulu Üyeleri  Mustafa Çekilarız, Murat Salsa, Tüm Büro Sen Genel Başkanı  Halit Önük,  Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Bülent Öğrü, Adana Büyükşehir Belediyesi Beldetaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Karaca, Yüreğir Emekliler Derneği Yönetim Kurulu, Kışla Mahallesi Muhtarı Ali Kubat, Deva Partisi Yüreğir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gelecek Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul, AGD Yüreğir Şubesi Başkanı Ramazan Özdemir, Saadet  Partisi İl Gençlik kolları Başkanı  Süleyman Çalışkan, Hüda Par  Yüreğir İlçe Başkanı Murat Temur ve çok sayıda partili ve katıldı.

Saadet Partisi Yüreğir İlçe Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu.

Başkan : Osman Söyler

Yönetim Kurulu Asil

Lokman Şahin, Mehmet Tekin, Cemil Dönmez, Halil Çiftçi, Ahmet Zeren, H.Hüseyin Çalışkan, Yılmaz Akın,Ömer Yayla, Kadir Erener, Selahattin Yeşil, Kemal Yılmaz, Bahri Atademir, Ramazan Savcı, Mehmet Gülşen, Muhammet Yıldız

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.