Yakışıklı Prens Ege Patır erkekliğe adım attı

Yaşam Yayın: 24 Nisan 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 24.04.2021 13:33:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
785 okunma
Google News

Karate Do ailesinin sevilen ve sayılan Antrenörü ve Uluslar arası Hakemi Ömer Patır’ın evladı Ege Patır erkekliğe adımını attı. Ege Patır’ın erkekliğe adımını atması ise  Ömer ve Mutlu Patır çifti başta olmak üzere ailesi ve sevenlerini sevince boğdu.

KÜÇÜK EGE’YE BÜYÜK ONUR

Karate Do Sporunun  gelişmesi için Adana, Kayseri ve  Türkiye’de  yoğun çaba gösteren  Karate Do Uluslar arası Hakemi (Kata ve Kumite), Milli Sporcusu, Beden Eğitimi Öğretmeni Balkan Karate Federasyonunda görevli olan Ömer Patır,’ın henüz on aylık oğlu Ege Patır ; Kayseri’de görev yapan Op.Dr Levent Ceyhan tarafından yapılan ameliyat operasyon sonrasında  erkekliğe adım attı.

“TARİFİ İMKANSIZ BİR MUTLULUK BU “

Yakışıklı Prens   Ege Patır’ın erkekliğe adımını atması  nedeniyle Ömer ve Mutlu Patır çifti ise evlatları Ege  Patır’ın erkekliğe adım atması nedeniyle mutlu olduklarını ifade ettiler. Ömer Patır, “ Evladımız Emre Patır ‘dan sonra ikinci kez bu duyguyu yaşıyoruz ve tarifsiz bir mutluluk bu. Rabbim herkesin çocuğunun sağlıkla mutlu bir şekilde mürvetini  görmeyi nasip etsin. “Diyerek duygularını dile getirdi. YETİŞ HABERCİ GAZETESİ ailesi olarak  tebrik ederiz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.