YILIN “SPOR KENT ÖDÜLÜ" SARIÇAM BELEDİYESİ'NİN

Yayın: 13 Mart 2022 - Pazar - Güncelleme: 13.03.2022 19:19:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
164 okunma
Google News

Türkiye'nin marka şehirleri, lider markaları ve başarılı isimlerinin ödül aldığı, Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’nde Sarıçam Belediyesi yılın spor kent ödülünü aldı. Sunuculuğunu Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın üstlendiği gecede ödülünü alan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, geçmişte hayal gibi görünen şeyleri bugün Sarıçam’da hayata geçiriyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de gerçekleştirilen, ‘Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’nde iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasından birçok isim, başarılı yerel yönetimler ve markalar ödüllerini aldı.

Ödül Töreni’nde Sarıçam Belediyesi yılın spor kent ödülüne layık görüldü. Ödülü ünlü sunucu Ece Üner’den alan Başkan Bilal Uludağ, geçmişte hayal gibi gözüken şeylerin bugün Sarıçam’da hayata geçtiğini belirtti.

“SARIÇAM’DA MİLLİ TAKIM KADROLARINA SEÇİLEN SPORCULAR YETİŞİYOR”

Sarıçam’da göreve geldikleri ilk andan itibaren ilçenin geleceğini planladıklarını ve uygulamaya koyduklarını belirten Başkan Uludağ, her alanda olduğu gibi, son yıllarda sporda da çok ciddi bir başarı yakaladıklarını belirtti. Konuşmasında su sporları, güreş, karate, jimnastik, tekvando, yüzme, hentbol, futbol, masa tenisi, bocce ve voleybol gibi birçok dalda faaliyetlerinin olduğuna vurgu yapan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinden artık milli takım kadrolarına seçilen sporcular yetiştiğini aktardı.

“SARIÇAM MARKASI ULUSAL ÖLÇEKTE DEĞER KAZANMIŞTIR”

İlçeleri için geçmişte birçok şeyin hayal gibi göründüğüne dikkate çeken Başkan Uludağ sözlerine şöyle devam etti “ Değişen çehresi ve gelişen yüzü ile Sarıçam İlçemiz her geçen gün marka değerini arttırarak bugünlere gelmiştir. Dün hayal gibi görünen şeyler, bugün birer birer hayata geçirilmiştir. Sonuç itibariyle ilçemiz sporda “Spor Kenti Sarıçam” mottosunu zihinlere kazımış, marka değerini ulusal ölçeğe taşımıştır. Bugün Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreninde Sarıçam Belediyesi’nin “Yılın Spor Kent” ödülüne layık görülmesi de bu çalışmamızın bir nişanesi olmuştur.”

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.