VURSAVUŞ'TAN YENİ ESER

Kültür Yayın: 07 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 07.07.2020 10:57:23
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
370 okunma
Google News

Adana Seyhan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Fidan Vursavuş, pandemi sürecinde yeni bir esere daha imza attı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir'i ziyaret eden Mustafa Fidan Vursavuş, pandemi sürecinde vatandaşların evlerinde sıkılmamaları için söz ve müziği Cem Karaca'ya ait olan  ''Islak Islak'' adlı eseri pandemi kurallarına uyarak seslendirerek, klibini çekti ve sosyal medyada vatandaşlarla paylaştı.

Müteahhitliğinin yanı sıra müzikle de ilgilenen Vursavuş, ''Müzisyenliği seviyorum. Fırsat buldukça şarkılar söylemeye devam edeceğim'' dedi.

Asıl amacının genç ve imkanı olmayan yetenekleri müzikle kavuşturmak olduğunu ifade eden Vursavuş, bunun için Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi’nde çalışmalara başladığını da ifade etti. Mustafa Fidan Vursavuş, bundan bir süre önce de ''Yaşadığım kadar'' adlı single albüm çıkartmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.