VİCDANSIZLIKTA ZİRVE YAPTILAR

Asayiş Yayın: 01 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 01.05.2022 15:13:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
440 okunma
Google News

Adana’da vicdansız hırsız engelli vatandaşın “elim, ayağım” dediği motorunu çalındı!

Sahur vakti ekmek almaya giden Kurul’un dönüşte engelli motorunu çaldılar!

Adana'da yaşayan, bedensel engelli Feyzi Kurul'un, 27 Nisan Çarşamba günü, gece saatlerinde engelli motoru, vicdansız hırsızlar tarafından çalındı. Mağdur olduğunu ve ne yapacağını şaşırdığını belirten evli ve 3 çocuk babası Fevzi Kurul, "Bir engelli olarak artık tam engelli kaldım. Motorum benim elim, ayağım, hayatım, her şeyimdi. Onunla işe gidip geliyordum ama artık işe de gidemiyorum maalesef" dedi.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey mahallesinde, meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fevzi Kurul, engelli motorunu oturduğu apartmanın girişine kilitledi. Kilidine güvenen Kurul’un motoru, 27 Nisan Çarşamba günü, saat 03:45 sıralarında, bir hırsız tarafından çalındı. Apartmanda bulunan güvenlik kamerası, hırsızlık anını anbean görüntüledi.

Kamera görüntülerinde apartmanın çevresinde bir süre dolaşarak gözlem yapan şahsın, motorun kilidini kırmak için uzun süre uğraştığı görüldü. Daha sonra kilidi kıran şahıs, motorla birlikte gözden kayboldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.